Cadouri potrivite, destinatari multumiti – recomandarile 3gifts.ro

Cadourile reprezinta o decizie care poate deveni o provocare pentru creativitatea ta. Majoritatea cadourilor exprima ceva. Fie ca este vorba de o zi aniversara sau un eveniment important, cadourile exprima sentimentele noastre si implicarea din acea relatie cu destinatarul.

Stim foarte multi ca oferirea unui cadou poate presupune timp, creativitate si cunoasterea persoanei. Nu de putine ori apare inevitabil gandul: “ Oare ce o sa ii cumpar ii va fi de folos?” sau “ E practic acest lucru?”. Cu aceste intrebari si cu multe altele ne confruntam si mai des cand vine vorba de cadouri pentru barbati. Cei mai multi oameni pot apela la ideea ca barbatii sunt firi mai practice de aceea si cadoul ar trebui sa fie util pentru un anumit scop.

Parerea mea este ca fiecare om apreciaza un cadou bine ales indiferent daca este practic sau nu. Intr-un final ceea ce vrei sa exprimi prin acel cadou conteaza si timpul depus pentru persoana respectiva.

Sfatul meu, cand esti in situatia de a alege cadouri pentru barbati, este de a pune pe primul loc tipul de relatie dintre tine si destinatar. Fie ca este vorba de un membru al familiei, un coleg de servici, un prieten vechi sau o alta persoana apropiata, timpul acordat acestei decizii este esential.

Cum alegi cadoul potrivit in functie de destinatar? 

Recomandarea mea este sa iti acorzi timp sa cauti, asa cum am spus mai sus acesta este un factor important ce reflectata implicarea ta in acea relatie.

Se spune ca barbatii vin de pe Marte si femeile de pe Venus. Ceea ce ar putea sugera influenta rationalului partii masculine si mai putin  faptul ca se pot lasa condusi de emotii. Acest lucru nu este neaparat un punct de plecare in alegerea cadoului, ci mai degraba o prejudecata ce iti poate pune piedica in alegerea facuta.

Un ajutor in acest sens poate fi www.3gifts.ro, un magazine online care dispune de mai multe sortimente de cadouri pentru barbati.

Potrivit pentru prieteni ar putea fi categoria de cadouri haioase, vizand alegeri cum sunt castile de baut bere sau cana gamer. Aceste fiind doua example din multe altele recomandate de 3gifts.ro. Nici cadourile pentru partenerul de viata sau iubitul nu sunt de neglijat. Depinde de personalitatea si de stilul de viata al fiecaruia dintre noi.  

Cum alegi cadourile pentru barbati?

Pentru a scapa de la inceput de un stres in plus, www.3gifts.ro recomanda sa te axezi pe cateva caracteristici ce tin de varsta, interese si de ce nu si de personalitate.

Varsta schimba fara sa vrem lucrurile de care avem nevoie in viata noastra. Asa cum se spune – varste mici nevoi mici – varste mari, nevoi mari. O data cu inaintarea in varsta isi fac simtita prezenta diferitele interese, obiceiuri si schimbarile de stil influentate de mediul de lucru, anturajul de prieteni, viata de familie.

Unii barbati sunt familisti convinsi in timp ce altii sunt gameri inraiti sau se preocupa de ingrijirea masinii. Solutii pentru aceste atributii diferite, prezentate intr-o maniera accesibila si in acelasi timp structurata, se pot regasi pe 3gifts.ro.

De la stilul sofisticat, clasic, la cel amuzant, cool reprezentate prin produse de tipul portofelelor din piele sau cani game over se poate porni intr-o adevarata aventura in gasirea echilibrului dintre pasiune si practic, cadourile pentru barbati fiind un subiect care lasa mereu loc de creativitate.

Cum nu iese fum fara foc, lucrurile bune vin in urma unui efort depus, astfel pe www.3gifts.ro iti poti oferi posibilitatea de a imbina utilul cu placutul si de a darui cadouri care sa inspire implicarea ta in alegerile facute.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.