Mituri despre corsete – afla ce este si ce nu este adevarat despre purtarea unui corset

Despre corsete se spune adesea ca sunt un chin, dar au ca scop sa te ajute sa arati fabulos. In trecut erau parte din tinutele feminine, pe sub orice tip de rochie, avand menirea de a scoate in evidenta bustul, de a subtia talia. Acum insa corsetele sunt fie lenjerie sexy, fie cele care ajuta la slabit, modeleaza liniile corpului.

De-a lungul timpului insa au aparut tot felul de mituri despre purtarea corsetelor. Daca ai ajuns sa crezi ca acesta iti poate ingreuna respiratia sau alte idei nebunesti de acest gen atunci ar trebui sa citesti randurile urmatoare.

Mitul 1: doare sa porti corset

Corsetul se poate ajusta ca inchidere. Ori daca exagerezi si recurgi la marimi nepotrivite si la inchideri drastice atunci clar ca vei simti un oarecare disconfort. Depinde in orice caz si de calitatea corsetului, dar cand vine vorba de optiunile de la Clessidra, cum vei gasi in cadrul paginii lor https://www.clessidra.ro/16-corsete-modelatoare, corsetele sunt din materiale rezistente, confortabile, iar la purtare sunt mai mult decat bune.

Asadar, este doar in mit faptul ca un corset este un chin la purtare.

Mitul 2: corsetul se va vedea sub haine

Din nou un mit, pentru ca modelele de corsete de la Clessidra sunt realizate dupa principiul purtarii sunt haine, deci se au in vedere cusaturi greu de observat. Ba chiar exista si cele cu inchidere invizibila.

Atunci cand alegi un corset, iar intentia este de a-l purta pe sub haine trebuie sa ai in vedere acest lucru, deci sa alegi corespunzator.

Mitul 3: corsetul ajuta doar pe moment

Este adevarat ca efectul este doar la purtare, dar pe termen lung, un corset ales si tinand cont de gradul de compresie, precum si de efectul sau termic, atunci cu siguranta ca ajuta la modelarea corporala. Exista si modele care se pot purta post natal, iar prin efectul de compresie ajuta la aplatizarea abdomenului si la recapatarea taliei, la reducerea volumului, specific dupa nastere.

Descopera spre exemplu la Clessidra modele de corsete cu un grad mare de compresie, agresive. Acest tip este poate unul dintre cele care demonstreaza ca purtarea unui corset ajuta pe termen lung la modelarea corporala.

Mitul 4: la purtare pielea are de suferit

Reactiile alergice le intalnesti la diverse materiale sau detergenti ce au fost folositi la spalarea acestora. Daca purtand un corset constati ca pielea este iritata spre exemplu, poate sa nu aiba legatura directa cu produsul in sine, ci cu marimea necorespunzatoare, cu purtarea corsetului prea mult timp sau alte cauze.

Corsetele de la Clessidra sunt recunoscute pentru calitatea lor, sunt fabricate in Columbia si pentru acestea se folosesc materiale foarte bune. Spre exemplu la unele modele vei descoperi ca au in componenta un material antibacterian.

Cat despre preturi, trebuie sa tii cont de efectul pe care il are corsetul, de beneficiile sale la purtare pentru a considera in ce masura pretul este rentabil sau rezonabil. Descopera la Clessidra oferte si varietate de preturi pentru toate bugetele.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.