Top 3 pantofi eleganti pentru barbati

Cu totii stim ca o tinuta eleganta trebuie sa contina un costum pe masura celui care il poarta si o pereche de pantofi care sa se asorteze perfect fie cu costumul, fie cu accesoriile (curea, cravata, batista, ac pentru cravata si altele). Dar ce nu stiu cei mai multi, este ca pantofii se aleg in primul rand in functie de materialele din care sunt confectionati si in functie de confortul pe care acestia ti-l ofera, iar in ultimul rand in functie de model si culoare. In articolul de azi vorbim despre o gama speciala de pantofi eleganti pentru barbati, si anume pantofii handmade confectionati din piele 100% naturala.

Avand in vedere ca pe piata exista o multime de magazine fizice si online, dar si o multime de modele mai mult sau mai putin calitative, am ales ca in acest articol sa vorbim despre pantofii unui nou brand aparut pe piata – Jovigo Shoes – un magazin online are confectionata pantofi handmade din piele 100% naturala si care pune la dispozitia barbatilor cele mai noi modele inspirate de cele mai cunoscute case de moda din lume.

Top 3 modele de pantofi pentru barbati

In continuare iti prezentam 3 modele inedite de pantofi eleganti pentru barbati pe care ii poti asorta foarte usor atat la tinutele foarte elegante, cat si la cele business sau casual. Aceste modele se preteaza foarte bine si costumelor sau jeansilor. Asadar, sa vedem care sunt cele mai apreciate 3 modele de pantofi:

Pantofi eleganti din piele HANDMADE VITELLO T104

Fiecare detaliu al pantofilor barbatesti handmade Vitello T104 a fost proiectat si finisat cu cea mai mare atentie si pasiune pentru a combina in mod unic eleganta si rafinamentul. Nuanta calda de maro, delicatetea suprafetei din piele autentica, luciul care pune in evidenta cele mai fine detalii si siretul subtire sunt caracteristicile ce definesc acest model. Datorina designului deosebit, dar in trend, vor atrage mereu privirile celor din jur. Barbatii care aleg acesti pantofi pot crea cu o mare atentie atat tinute casual cat, si tinute business.

Pantofi eleganti din piele OXFORD RB101

Acest model de pantofi ofera confort, fiind foarte confortabili la fiecare purtare. Exterioriorul este confectionat din piele premium, la fel ca si interiorul. Talpa interioara dispune de pernite moi care ajuta la relaxarea piciorului in timpul purtarii. Dispun de toc de 3 cm care ofera o pozitie comoda si corecta a piciorului atat in mers, cat si atunci cand esti asezat. Sunt captusiti in interior cu piele naturala care lasa piciorul sa respire si nu permite jenarea. Pentru un plus la design-ul simplist, acest pantofi sunt accesorizati cu ciucurei. Acest model iti ofera libertatea purtarii la diverse tinute si evenimente.

Pantofi eleganti din piele HANDMADE VITELLO T103

Datorina designului deosebit de elegat, dar in trend, vor atrage mereu privirile celor din jur si vor scoate orice tinuta din anonimat, indiferent de evenimentul la care alegi sa ii porti. Sunt confectionati din piele naturala de culoare maro imbinata cu insertii asemanatoare unei scoarte de copac. Acesti pantofi fac parte din gama de lux, fiind confectionati handmade din piele naturala si vopsiti manual. Interiorul este din piele naturala si dispun si de pernite moi pentru mai mult confort in timpul purtarii. Sunt montati manual pe calapod, fiecare etapa presupunand rabdare si stapanirea perfecta a unor tehnici de lucru ce confera artizanatului statutul de arta. Se potrivesc atat tinutelor foarte elegante, cat si tinutelor smart-casual sau business.

Alege modelele favorite din colectia de pantofi eleganti pentru barbati din magazinul online al celor de la Jovigo Shoes!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.