Singuratatea dispare intr-un camin de batrani!

Bine ați revenit, dragii mei cititori! Observ tot mai des persoane în vârstă care ies în fața blocului/casei și se uită cu tristețe spre stradă. Deși știu că probabil așteaptă ca ai lor copii și/sau nepoți să îi viziteze totuși nu mă pot gândi la faptul că nu le pot alina durerea. Sincer nu înțeleg de ce alegerea căminelor de bătrâni este o discuție atât de tabu în zilele noastre. Tot mai multe persoane au impresia că dacă un copil își duce părintele, bunica sau orice altă rudă la un camin de batrani înseamnă că nu îl mai iubește și vrea „să scape de el”. Dar tot aceeași oameni sunt de acord cu lăsarea persoanelor în vârstă singure pentru luni întregi și cu apelarea lor de Paște și de Crăciun.

Nu vreau să mă înțelegeți greșit, nu am nimic cu acele persoane. Știu că există persoane bătrâne care își doresc doar să aibă parte de libertate și nu vor să stea cu copii sau nepoții pentru a nu incomoda. Totuși vine un moment în viața lor când chiar și bunica puternică are nevoie de un umăr pe care să plângă, de o persoană care să îi spună o vorbă bună sau de o persoană care să îi amintească de pastile.

Beneficiile oferite de un camin de batrani

În primul rând la un camin de batrani vom găsi și personal medical specializat. Alături de bătrâni vor fi mereu asistente și doctori care se vor asigura că lucrurile decurc așa cum trebuie. În felul acesta vom putea evita frica de spital și în plus vom ști că toate analizele lor sunt la zi.

Un alt motiv ar fi faptul că aceștia nu vor mai sta singuri, vor avea parte de companie din partea colegilor de cămin, dar și din partea personalului. De asemenea un cămin ca și Căminul Acasă la bunici organizează și ieșiri cu pacienții, aceștia pot merge la plimbări sau chiar în mici excursii de grup. În felul acesta vor retrăi bucuriile tinereții și nu se vor mai simți triști.

De asemenea Acasă la bunici ne oferă cele mai bune dotări în materie de camine de batrani. Vorbim despre băi spațioase, săli în care se pot distra liniștiți, dar și despre o sală în care este așezat un pian. În felul acesta toți bătrânii vor găsi o modalitate frumoasă de petrecere a timpului liber, dar și pot lega prietenii cu ceilalți.

Dacă și voi vă doriți ca rudele voastre să își poată petrece bătrânețea într-un loc plăcut, dar și să aibă parte de momente de neuitat atunci alegeți Căminul Acasă la bunici.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.