Reduceri și cadouri la Notino.ro!

Salutare, dragii mei! Săptămâna trecută am ratat ocazia de a vă povesti despre promoția pe care au avut-o cei de la Notino, dar sper că mă voi recompensa acum. Doar ce am intrat pe site-ul lor și am aflat că și în această săptămână ne așteaptă mai multe surprize la ei pe site. Înainte de a vă povesti despre ce produse vreau eu să achiziționez în următoarea perioadă vreau să vă menționez puțin despre surprizele pe care ni le oferă:

Reducere de 15% la mai multe colecții și produse de brand, folosind codul MIX15RO

8 cadouri special alese pentru achiziționarea anumitor produse promoționale

Nu uita că această promoție este valabilă decât în această săptămână, tocmai de aceea trebuie să te grăbești dacă vrei să comanzi produsele mult dorite. De asemenea dacă vrei să beneficiezi de cadouri trebuie să respecți condițiile de sub fiecare promoție.

De ce spun cadouri? Pentru că puteți combina mai multe oferte cu cadouri între ele. De exemplu dacă vă atrag parfumurile de la SALVATORE FERRAGAMO și de la TRUSSARDI puteți beneficia de ambele cadouri oferite la achiziționarea lor.

ATENȚIE!! Nu puteți primi mai mult de un cadou unic. Dacă de exemplu veți comanda două parfumuri TRUSSARDI veți primi doar o singură cremă!

Ce produse vreau să achiziționez de pe Notino.ro?

A trecut ceva timp de la ultima mea vopsire, iar acest lucru mă întristează. Îmi plăcea foarte mult să îmi schimb culoarea părului măcar o dată pe lună, dar ultima oară mi-am ars părul foarte rău și am renunțat la aceste obiceiuri. În iunie, însă, mi-am propus să schimb acest lucru și să încerc vopselurile de păr de la Wella-Professionals, la ai am văzut vopsea temporară și sinceră să fiu parcă aș încerca-o. Printre culorile care m-au atras cel mai mult se numără și cea de mai sus, cred că ar fi potrivită pentru culoarea actuală a părului meu.

După ce am descoperit cadourile oferite de cei de la Notino, am avut ocazia de a observa și parfumul Salvatore Ferragamo Incanto Charms. Poza lui este cea de mai sus și sinceră să fiu ea m-a convins că ar trebui să îl încerc. Mereu mi-a plăcut să aleg parfumurile în funcție de designe-ul lor și sinceră să fiu nu prea am greșit. Știu că vă povesteam în alt articol că iubesc mai mult parfumurile cu note dulci, dar adevărul este că în ultima perioadă am încercat mai multe parfumuri cu note fresh și chiar am fost impresionată de ele.

Voi ce părere aveți?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.