Cumpara un set de jante online

In prezent, jantele auto sunt o componenta importanta a oricarui autoturism, forma si greutatea lor avand o influenta majora asupra bunei functionari a masinii si asupra performantei oferita de catre autoturism. Este important sa tineti cont de dimensiunea pe care doriti sa o montati pe masina, multi soferi dorind sa aleaga jante cu un aspect mai agresiv, insa nu iau in calcul efectul pe care marimea jantelor il are asupra performantei masinii.

Inainte de a cumpara un set de jante, este important sa verificati care este dimensiunea maxima de anvelope pe care o puteti monta pe masina, astfel incat sa fiti siguri ca o sa cumparati un set de jante cu care puteti circula legal. Exista si varianta in care puteti sa omologati o noua dimensiune la R.A.R, insa trebuie sa aveti o foaie de la reprezentanta marcii masinii unde sunt trecute dimensiunile cu care aceasta poate rula, iar ce vrei sa cumparati sa fie mentionat pe acea foaie.

Dupa ce ati stabilit dimensiunea jantelor pe care o sa le cumparati, este important sa va alegeti si modelul dorit si locul de unde sa-l achizitionati. Varianta clasica, de a cumpara de la un magazin de piese auto nu este in avantajul soferilor, necesitand mult timp si cunostinte mecanice. Trebuie sa stiti dimensiunea completa a jantelor, formata din R, J, CB si ET pentru a alege un set de jante auto care se pot monta direct pe masina, fara a fi nevoie de modificari.

Cum sa achizitionati jante online

In cazul achizitiei de jante online, procesul este mult mai simplu. Sunt prezente configuratoare unde introduceti datele masinii precum anul de fabricatie, model, motorizare, tipul caroseriei si veti avea afisate doar jante care sunt compatibile complet cu masina pe care o aveti, fara sa fie nevoie de modificari sau adaptari pentru a putea monta jantele.

La un magazin online puteti primi consultanta prin telefon, fara sa fie nevoie sa va deplasati la un magazin fizic, cu privire la dimensiunea jantelor aleasa. De asemenea, veti fi sunat pentru a vi se confirma comanda dupa ce o plasati, astfel putand fi sigur ca ati comandat dimensiunea corecta.

Astfel, puteti fi siguri ca ati comandat jantele corecte si nu veti avea probleme cu acestea la montaj. Este important sa tineti cont de acest fapt, montajul jantelor putand deveni o bataie de cap daca nu aveti dimensiunea corecta.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.