Producator cuve plastic orice industrie livreaza la adresa indicata produsele solicitate

Sunt convinsa ca si in industria alimentara multe dintre legumele si fructele care servesc ca materii prime pentru produsele finite sunt pregatite dinainte, dupa cum si gospodinele folosesc anumite trucuri ca dulceturile sa le iasa la superlativ.

Nu pot uita, de exemplu, cum prunele fara samburi erau puse in lapte de var sa se intareasca si abia dupa aceea erau facute dulceata. In dulceata de prune a gospodinei adevarate nu gasesti niciodata fructele terciuite ca in gem. Acelasi procedeu se folosea si pentru compoturile din fructe care se farama la fierbere.

Dulceata de zmeura sau de visine iese mult mai gustoasa si scade mult mai repede, daca fructele se pun de seara intr-o cuva plastic sau un vas mare din plastic in straturi alternative, intre care se pune si cantitatea de zahar necesara. Acest procedeu se aplica obligatoriu, cand ploua mult si fructele sunt imbibate de apa. In caz contrar, chiar daca sunt puse in frigider, a doua zi aceste fructe sunt pline de mucegai si nu mai pot fi folosite. Din fructele lasate la “macerat” cu zaharul iese multa zeama dulce si parfumata, iar cand cantitatile sunt excesive, sucul respectiv poate fi folosit la prepararea unui sirop natural extrem de bun, fiindca ar fi pacat sa se arunce.

Evident ca si in industria alimentara se folosesc astfel de trucuri si managerii trebuie sa stie unde gasesc producator cuve plastic orice industrie.

Avand in componenta diferite substante si sucul usor acrisor, multe fructe si legume sunt incompatibile cu vasele metalice provocand oxidarea acestora. In ultima vreme, cercetatorii au descoperit ca si aluminiul este nociv, de aceea cuvele din plastic raman unica alternativa, mai ales ca in ele preparatele nu raman mult timp.

Cuve din plastic se folosesc si la vopsitul matasii sau altor fibre in tesatorii, le intalnim si in tabacarii. Am vazut coji si frunze de nuci verzi fierte bine in apa, iar in acel amestec, dupa racirea suficienta, ca nimeni sa nu fie ranit, se puneau canuri din lana. Prin acest procedeu se obtin numeroase tonuri de verde. Desi este migalos, procedeul este ideal fiindca tesatura nu se decoloreaza. Nuante rafinate de bej se obtin din coji uscate de ceapa, galbenul din sofran si musetel, rosul din sfecla rosie, in timp ce bordo, indigo si nuante de negru din mure si dude.

 Sa ne intoarcem insa in industria alimentara si in macelarii sau in restaurantele mari!

In ce altceva ar putea fi pusa la macerat carnea, daca nu in ele?

Carnea tocata se amesteca atent cu condimentele si se lasa un timp ca gusturile si aromele sa se intrepatrunda si apoi se fac: chiftele, perisoarele, friptura la gratar.

Cu siguranta ca si pentru prepararea medicamentelor la scara industriala amestecuri  de substante se lasa un timp, apoi se trece la etapa urmatoare a procesului.

Cuvele din plastic au capacitatea de a pastra produse lichide si semilichide si de a permite mutarea vasului plin dintr-un loc in altul datorita facilitatilor de mobilitate pe care producatorul le-a gandit. Astfel, cand cumparatorul are nevoie de cuva din plastic numai intr-un punct fix, alege sa cumpere astfel de produse prevazute cu patru picioare solide. Cand se impune mutarea vasului urias dintr-un loc in altul, se alege cuva pe sine sau pe roti.

O cuva din plastic ce cantareste aproape 33 de kilograme are capacitatea de 610 litri. Pentru astfel de produse atat de utile in orice industrie, dar si in gospodariile particulare, clientii pot solicita o oferta si ii incredintez de faptul ca pe cat sunt de utile produsele din acest magazin, pe atat sunt de ieftine.

Am vazut astfel de cuve fixate sub jgheburi pentru colectarea apei de ploaie sau puse in adaposturile animalelor servind la adapatul lor. Li se gaseste o utilitate permanenta, fiindca pot inlocui la fel de bine butoaiele in care se pun struguri la fermentat sau tocitorile care se umplu cu borhot toamna. Din cuve se ia si mai usor cu galetile produsul ce va deveni vin sau tuica.

In magazinul prezentat mai sus exista in orice moment peste 1000 de produse din urmatoarele categorii: containere mari pliabile, boxpaleti rigizi din plastic, paleti din plastic, containere IBC pliabile, pentru manipularea lichidelor, cutii plastic | naveta pliabila | lazi plastic, containere din plastic stivuibile, navete dublu stivuibile, carucioare, navete ce pot fi personalizate pentru bere, apa plata sau minerala si sucuri si galeti pentru produse periculoase.

Comandati cu incredere ceea ce va trebuie si nu veti fi dezamagiti!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.