Costumul de baie potrivit

Vara isi reintra in drepturi si trebuie sa ne pregatim pentru sezonul estival. Este perioada cand, cu siguranta, vom merge la mare sau macar la piscina. Este gresit sa crezi ca doar pe strada trebuie sa ne etalam tinutele. Chiar si pe plaja este indicat sa aratam bine. Un costum de baie potrivit va fi perfect pentru a ne scoate in evidenta. Nu trebuie sa avem un trup de zeita pentru a purta  costume baie. Trebuie doar sa le alegem pe cele potrivite si sa fim in tendtinte pentru ca, da, chiar si pentru aceste articole vestimentare exista trenduri.

Anul acesta se poarta costumele de baie colorate, vesele, cu inflorituri sau modele geometrice. Si ce poate fi mai potrivit decat sa alegi costume de baie Desigual? La magazinul online LoveStyle.ro ai o oferta extraordinara de costume de baie de la Desigual, pentru toate gusturile si pentru orice corp. Sunt disponibile costume din doua piese sau dintr-o bucata, dar si esarfe, camasi sau rochii de plaja in ton cu acestea. Costumele de baie de la acest brand, renumit in toata lumea, au marele avantaj de a fi mereu potrivite in special pentru destinatii exotice, cu plaje imense si apa albstra. Multe dintre ele iti aduc aminte de tablourile colorate si misterioase ale lui Gaugain sau Frida Kahlo si te poarta intr-o lume imbatatoare de culori fascinate.

Pentru fiecare femeie exista un costum potrivit. Insa sunt cateva reguli ce trebuie respectate atunci cand alegi un costum de baie.

In primul rand, alege marimea potrivita. Costumul de baie trebuie sa te incapa. Oricat de mult ti-ar placea un model, nu il achizitiona doar pentru ca nu iti poti lua ochii de la el. Daca marimea va fi prea mica risti sa nu te incapa sau sa arate caraghios pe tine. Daca este prea mare, nu cred ca merge prins cu pense.

Daca ai anumite probleme, cum ar fi sa porti la bust o marime si la slip o alta, la magazinul LoveStyle.ro poti achizitiona separat fiecare piesa fara probleme, astfel incat sa iti potrivesti costumul in functie de necesitatile pe care le ai. In plus, cauta piese cu nuante sau modele asemanatoare si cumpara mai multe astfel de costume incat sa faci un mix match inteligent si astfel sa obtii combinatii inedite.

Daca ai o burtica mai proeminenta, evita costumele din doua piese. Acestea sunt permise doar daca ai un slip cu talie inalta. In rest, cauta un costum intreg care iti va aplatiza abdomenul si te va face sa te simti in largul tau.

Pentru doamnele si domnisoarele mai norocoase, cu o silueta perfecta, este recomandat orice. Totusi, evita sutienle mini daca sanii tai sunt mari. Totul va arata vulgar. Nu zice nimeni ca trebuie sa acoperi. Trebuie doar sa iti pui in evidenta corpul cat mai frumos, delicat si de bun simt posibil. Costumele de baie de la Desigual sunt potrivite pentru adolescente, dar si pentru femeile trecute de o anumita varsta. Sunt acele costume amuzante, ce iti vor aduce pofta de viata si un imens dor de valuri inspumate si soare arzator.

Tags:,

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.