Pregătiri pentru vacanță!

Oficial de astăzi a început sesiunea, acest articol este scris chiar după ce am susținut primul examen. Despre sesiune și noua facultate vă voi povesti însă prin iulie, când toate examenele vor fi luate. Acum vreau să vorbim despre ceva și mai important: vacanța de vară! Până acum un an nu obișnuiam să aștept cu atâta interes vacanța de vară, dar acum nu îmi doresc decât să mă pot odihni și eu măcar câteva săptămâni.

Tocmai de aceea nu pot să ratez promoțiile realizate special pentru concedii și vacanță. De exemplu săptămâna aceasta cei de la Notino.ro ne-au pregătit o frumoasă surpriză: un kit pentru vacanță la orice comandă ce depășește 190 lei. Doar adăugăm produsele în coș și dacă comanda depășește suma minimă vom putea alege culoarea setului. Eu consider că un astfel de kit este esențial în vacanță deoarece se încadrează foarte ușor în bagajul nostru.

Ce nu trebuie să ne lipsească din bagajul de călătorie?

Probabil această întrebare are zeci de răspunsuri corecte. Adică, hai să fim sincere că adăugăm în bagaj chiar și cele mai inutile lucruri doar pentru ca la final să ne dăm seama că nici nu le-am scos din el. Tocmai de aceea azi vreau să vorbim doar despre produsele de protecție solară. Fie că vrem, fie că nu soarele este unul din principalele motive atunci când vorbim de o vacanță nereușită și tocmai de aceea trebuie să ne asigurăm că avem parte de cea mai bună protecție.

Eu atunci când fac bagajul mă asigur că am cel puțin un spray facial revigorant Vichy Idéal Soleil. Astfel după o perioadă mai mare de stat la soare fața mea se va simți bine și eu voi putea rezista în continuare afară. Tubul este foarte micuț deci se va potrivi de minune în kit-ul pregătit de cei de la Notino.

De asemenea în bagajul meu se regăsește mereu cel puțin o cremă împotriva razelor soarelui. Aceasta mă ajută să îmi protejez corpul de razele nocive și mă ajută să nu mă întorc cu pielea arsă din concediu. Îmi place crema din gama mai sus prezentată pentru că este atât pentru corp cât și pentru față, deci cu un singur tub am scăpat de mai multe probleme. În plus trebuie să recunosc că și prețul mă încântă foarte mult la ea.

Anul acesta mi-am propus să testez și un produs pentru accelerarea bronzului. Am foarte multe momente în care mă bronzez greu sau când pe mâini sunt foarte bronzată, iar pe picioare aproape deloc. Tocmai de aceea mă gândesc că un astfel de produs m-ar ajuta enorm de mult. În acest moment cel mai mult m-a atras Ziaja Cocoa Butter și nu din cauza prețului ci a faptului că are unt de cacao în el și bănuiesc că miroase foarte bine.

Ce părere aveți despre aceste produse? Voi le-ați încercat? Ce produse nu lipsesc din bagajul vostru?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.