Fustele de la PrettyModa – nota feminina din garderoba

Fustele au reprezentat inca din cele mai vechi timpuri articolul vestimentar caracteristic femeilor din toate culturile. Fusta nu este doar un articol vestimentar ce la ora actuala exprima note feminine, ea avea un simbol inca din antichitate si anume de a crea legatura dintre femeie si elementul pamant.

Se presupunea ca asa cum are grija pamantul de natura, asa si femeile prin aceasta legatura se orientau spre grija fata de familie si copii. In general ele aveau diferite croiuri in functie de zona. Aceasta simbolistica este mai putin cunoscuta, cert este ca fustele au ramas un articol ce se afla printre alegerile femeilor, cu diferite ocazii.

Este adevarat ca nu alegem optiunea rochiilor sau a fustelor in fiecare zi, deoarece de multe ori este mai comod sa purtam pantaloni. In schimb, aspectul pe care il reda o fusta sau o rochie nu se poate compara cu alt stil. Rochiile si fustele inspira pur si simplu feminitate.

Ce fuste se potrivesc corpului tau?

Lasand istoria la o parte, in prezent croiul rochiilor este diversificat in functie de aspectele legate de moda in continua schimbare. Este evident ca doresti mereu sa fii la moda, pana la urma tinuta este un capitol important pentru o buna imagine de sine.

Poti sa iei in considerare totusi faptul ca fiecare corp are o anumita forma, iar articolele vestimentare, indiferent de sezon sau moda, trebuie sa se plieze in asa fel incat sa faca parte dintr-un tot unitar, astfel sa nu para atasate la intamplare.

Croiul este cel care denota feminitatea si ne pune in valoare aspectul fizic, dincolo de culoare sau imprimeuri. Fustele pot fi in forma literei A, in forma conica de creion, drepte, closate, plisate etc.

In functie de activitatile unde alegem sa le purtam este la fel de important materialul si tipul fustei. Astfel rochiile tip A sau conice de marime midi sunt potrivite pentru birou, in timp ce fustele scurte closate se incadreaza mai mult pentru o iesire in oras sau in club.

Fustele infinite You de pe www.prettymoda.ro se regasesc in modele, culori, dar si imprimeuri diferite incadrandu-se in special pe stilul casual. Croiul este closat si marimea scurta. Sunt apreciate si alese de doamne si domnisoare in special in sezonul calduros, oferind lejeritate. Atentie insa la tonifierea picioarelor pentru purtarea acestor fuste.

Un croi de fusta ce s-a purtat mult timp este cel de litera A, prin care poti ascunde unele defecte precum marimea soldurilor neproportionala, iar in functie de lungime se poate uita si de aspectul celulitei.

Fustele lungi, casual de pe www.prettymoda.ro au decupaj adanc lateral si talie inalta. Pentru fustele lungi, opteaza in special doamnele si domnisoarele inalte, pentru a afisa in detaliu modelul fustei, in schimb daca esti mica de statura cu o pereche de tocuri potrivita poti sa te bucuri de eleganta si evidentierea formelor prin fustele casual lungi de la Pretty Moda.

Cine spune ca la birou tinuta trebuie sa fie doar serioasa si sa provoace disconfort? Fusta midi corai cu pliuri si buzunare laterale de la Pretty Moda denota eleganta specifica de birou, dar si confortul necesar pentru orele de lucru. Astfel se poate asorta atat pentru birou, cat si pentru un stil casual. Alte modele ce pot sa faca parte din gusturile tale dar si articole ce completeaza fustele poti sa le gasesti pe site-ul https://www.prettymoda.ro/.   

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.