Vopsea de Păr L’Oréal Paris – Notino România

Neața, știu că în general nu postez atât de dimineață, dar sunt în sesiune și vreau să mai câștig câteva ore pentru învățat. Așa cum probabil știți deja în ultimele săptămâni am absentat foarte mult și tocmai de aceea nu am mai avut timp să plasez comenzi. Weekendul acesta am simțit nevoia unei pauze și am ales site-ul care îmi apare aproape de fiecare dată când deschid laptopul pe ecran: Notino România.

La început am lăsat-o doar pe sora mea să plaseze o comandă, eu invocând „chestii de învățat” „examen greu” și știți și voi ce alte scuze. Mai apoi m-am lăsat captivată de produse și am plasat și eu o comandă. Pentru că acum câteva minute am văzut că ambele comenzi au plecat deja spre mine m-am gândit să vă povestesc puțin despre ce mi-am luat.

În acest articol nu mă voi axa pe parfumuri și deodorante, ci pe niște produse pe care le doream de mai mult timp, mai exact: Vopseaua de păr L’Oréal Paris Casting Crème Gloss. Acum cred că două săptămâni vă spuneam că nu m-am mai vopsit de mai bine de un an și că aș vrea să fac o schimbare. Se pare că o voi face mai curând decât mă așteptam. 🙂

Vopsea de păr L’Oréal Paris Casting Crème Gloss

Culoarea pe care am ales-o este Blue Black, am mai avut-o acum ceva ani, dar pe atunci părul meu avea o culoare închisă și nu s-a observat foarte mult diferența. Acum cred că ea va fi mai vizibilă, cel puțin la vârfuri. Înițial atunci când am văzut nuanțele am ales Cinnamon, dar mai apoi mi-am dat seama că trebuie să mă decolorez și sincer nu aș mai face asta prea curând.

O altă problemă de care m-am lovit atunci când am ales vopseaua a fost spre ce brand să mă orientez și spre ce tip. Am ales L’Oréal Paris Casting Crème Gloss în special din cauză că are foarte multe review-uri pozitive. Până acum nu am avut probleme cu vopseau de păr, dar sincer prefer să evit situațiile neplăcute.

La început mă gândeam să merg spre o vopsea profesională, dar știind că nu pot ajunge la salon și văzând și mesajul de atenționare de la Notino am renunțat. De ce? Pentru că se pot întâmpla accidente, iar repararea lor este foarte dificilă mai ales dacă totul a fost făcut de un începător ca mine.

Nu știu dacă voi reuși să mă vopsesc în perioada următoare sau voi aștepta începerea noului an universitar, dar cert este că voi veți vedea primi poze cu ce a ieșit. Tocmai de aceea vă recomand să mă urmăriți pe Instagram și Facebook.

P.S. Ce produse se regăsesc în ultima voastră comandă de la Notino.ro?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.