Rigolele din inox – avantaje si recomandari

Din grija pentru ce investesti, tipul de rigola pentru care optezi trebuie sa fie corespunda nevoilor si sa fie un produs durabil. Vei gasi variante din otel sau din plastic, acestea din urma fiind desigur o varianta mai accesibila. Conteaza insa eficienta si calitatea, nu pretul.

Pentru a alege una din variantele de rigole din inox trebuie avut in vedere o serie de caracteristici precum:

  • Zona in care va fi amplasat.
  • Suprafata si caracteristicile acesteia.
  • Unghiul de inclinare.

O recomandare este rigolesifoane.ro pentru alegeri optime. In cazul rigolelor de dus din otel inoxidabil, se poate spune ca avantajele sunt duble, tin de rezistenta piesei, cat si de aspectul sau placut. Inoxul este lucios si detaliul metalic poate fi o nota de eleganta in baie. Sunt si modele cu acoperire ceramica, un next level sa spunem ,adica cele mai moderne. Acestea se integreaza sub placile ceramice astfel incat la suprafata ramane vizibil doar un contur al rigolei, deci un minim de detaliu. Iata deci un mod elegant de a integra o piesa necesara.

Avantajele rigolelor din inox

In cazul produselor de la rigolesifoane.ro toate sunt din inox. Insa pe piata de profil exista si alte modele, mai slabe calitativ. Merita mentionat de ce acestea din inox sunt de inalta calitate si recomandate:

  • Sunt usor de curatat si intretinut. Inoxul permite o curatare usoara, cu produse specifice, dar fara eforturi.
  • Asigura igiena corespunzatoare.
  • Isi pastreaza aspectul intact. Nu se decoloreaza, nu isi schimba culoarea din cauza uzurii.
  • Rezista la coroziune si la alti factori. Desigur, umiditatea este un inamic, actiunea apei, deci mediul in sine. Inoxul se comporta excelent in aceste cazuri.
  • Fara costuri de intretinere. Practic o rigola din inox nu impune costuri de mentenanta si nu trebuie schimbata curand ca urmare a vizibilelor urme de uzura.

Recomandari

Atunci cand sunt alese astfel de rigole se au in vedere dimensiunile si debitul, precum si tipul exact, modelul. Rigolele de dus pot avea scurgere in pardoseala, in colt, pe perete de asemenea, pot fi acoperite de placa ceramica sau nu.

Achizitiile realizate la rigolesifoane.ro vin la pachet cu garantia produsului, de 5 ani, precum si cu instructiuni de montaj, accesorii de asemenea – seturile includ cadrul rigolei, capacul, sifonul, flansa si manseta hidroizolanta, precum si piciorusele de montaj.

Montarea in sine nu presupune un efort extraordinar, dar este neaparat sa depinda de un plan inclinat, ceea ce ajuta ca apa sa se scurga eficient. Pardoseala trebuie inclinata 1-2%. Pentru a fixa rigola in placile ceramice se va utiliza silicon si adeziv universal.

Rigolele regasite la rigolesifoane.ro dispun de o bariera antimiros, reprezentata de un filtru detasabil ce asigura un nivel optim de igiena. Aceeasi sursa dispune si de variante de rigole industriale, de asemenea din inox.

Asadar, atunci cand proiectezi noua baie si conturezi zona dusului, cand nevoia de rigola se impune, din marea de optiuni trebuie sa alegi corespunzator. Cele din inox sunt o siguranta ca pe termen lung isi pastreaza calitatea.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.