Extensii de par cusute Belher – pentru o transformare de impact

O metoda naturala de infrumusetare a parului, extensiile de par cusute sunt o solutie spre care se orienteaza tot mai multe femei. Vin cu marele avantaj ca montarea lor nu presupune niciun fel de manipulare termica si nici utilizarea de produse chimice, dar si ca prezinta o aplicare rapida.

Se gasesc in magazinele de specialitate, precum este binecunoscutul Belher, in lungimi, nuante si volume variate, astfel ca fiecare reprezentanta feminina sa aiba la dispozitie o solutie ideala pentru o transformare de impact.

Coaserea extensiilor este o operatiune ce presupune atentia unui specialist, iar salonul Belher dispune de hairstylisti profesionisti, pregatiti sa realizeze o aplicare optima a acestora in cadrul unuia intre cele 2 Beauty Bar-uri alaturate saloanelor din Bucuresti. Poti vedea in cadrul magazinului online – www.belher.ro – adresele exacte ale acestora.

Cum se aplica extensiile de par cusute?

Ideal este sa nu te apuci singura sa realizezi montarea extensiilor de par cu acest tip de prindere. Tine cont ca doar un specialist cu instruire iti poate oferi rezultatele dorite, iar Belher s-a asigurat ca in Beauty Bar dispui de astfel de servicii profesionale. Acestea se cos la baza parului natural, alaturi de suvite din acesta. Ata si acul intrebuintate sunt special concepute pentru asta, iar expertii Belher au la dispozitie instrumentele necesare.

Inainte de toate, podoaba capilara este spalata si samponata, degresata, dupa care se realizeaza impletituri spic pe orizontala, al caror numar variaza in functie de volumul dorit. Ulterior, expertul are in vedere atasarea extensiilor de respectivele impletituri pentru a asigura o coafare usoara. De asemenea, aceasta operatiune favorizeaza un sistem de prindere invizibil – nimeni nu isi va da seama ca porti extensii de par.

Se va folosi o ata care sa fie similara nuantei parului tau, rigida si totodata elastica, asigurand o purtare indelungata a extensiilor.

Belher recomanda extensii cusute pentru un volum mai amplu! Ideal este ca parul tau sa aiba o lungime cel putin pana la sau peste lungimea umerilor. Acest fapt contribuie la efectuarea impletiturii speciale ce va asigura invizibilitatea extensiilor de par.

Intretinerea extensiilor de par cusute – reguli nescrise

Pentru a te bucura un timp cat mai indelungat de noul look este necesar sa acorzi extensiilor si implicit podoabei naturale atentia si ingrijirea de care are nevoie. Iata care sunt pasii de parcurs recomandati de specialistii Belher.

  1. Hidrateaza constant parul

Acest pas este unul esential si obligatoriu. In cazul extensiilor, desi sunt din par natural, ai in vedere ca nu beneficiaza de nicio sursa de hidratare. Asadar, trebuie sa aplici produsele special concepute in acest sens, pe care le poti comanda si de pe site-ul Belher.ro, conform cu recomandarile. Spre exemplu, poti avea in vedere pe langa produsele de baza si un ser tratament, respectiv un spray pentru descurcare.

  • Insista la impletituri atunci cand usuci parul

Asigura-te ca impletiturile sunt uscate complet dupa ce te speli, intrucat fara atentia necesara procesul va fi cu  mult ingreunat. De asemenea, evita sa lasi parul ud pentru mult timp si, pe cat posibil, evita apa clorurata, precum si pe cea sarata.

  • Prinde parul in coada pe timp de noapte

Este o regula despre care e foarte posibil sa fi auzit. Pentru a preveni incurcarea firelor, este ideal sa prinzi parul in coada sau impletitura inainte de a merge la culcare.

Nu in cele din urma, ai in vedere intretinerea extensiilor, vizitand Beauty Bar-ul Belher cand iti recomanda specialistul – intre 5 si 8 saptamani, dupa cum iti creste parul natural.

Poti accesa si pagina de Facebook a magazinului – https://www.facebook.com/BelHer.ro/ – pentru a fi la curent cu ultimele noutati din lumea fascinanta a extensiilor de par Belher.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.