Castile wireless – inovatie si aspecte practice pe sono.ro

Cu siguranta esti un impatimit al muzicii, insa iti doresti sa te bucuri de alte activitati in acelasi timp si sa te concentrezi pe alegerile tale, fara a fi incomodat de zgomotul de fundal. Castile wireless sunt solutia de actualitate ce iti permite mobilitate deplina indiferent ca tehnoredactezi un text sau faci exercitii fizice si alte activitati ce te implica fizic.


Casca wireless protejeaza auzul utilizatorului, datorita filtrarii sunetelor si ajustarea acestora la un nivel standard. Dispozitivele de tipul castilor s-au dovedit a fi utile in multe activitati, printre care si condusul. Castile cu fir pot fi incomode si de aceea in ultimul timp se opteaza pentru tehnologia wireless.


Castile Bose de pe Sono.ro – bucura-te de calitatea superioara a sunetului


Cunosti probabil sentimentul cand restul lumii se pierde in fundal si te deconectezi doar tu cu muzica preferata. O pereche de casti Bose, ce le poti achizitiona de pe pe Sono.ro, utilizeaza tehnologia de anulare a zgomotului ambiental care masoara, compara si reactioneaza la sunetul exterior, ulterior anulandu-l cu un semnal invers.


Modelul QC35 II over ear si QC30 in ear sunt proiectate pentru a te bucura de muzica indiferent de mediul in care o asculti. Materialele utilizate in proiectarea acestei perechi de casti Bose sunt alese pentru rezistenta la impact si coroziune.


Banda de pe cap este din Alcantara, material luxos utilizat in tapiteriile masinilor elegante ce se afla sub branduri celebre. Acest material se aseamana cu pielea, in schimb da senzatia de flexibilitate, fiind asemanatoare la atingere cu catifeaua sau cu pielea intoarsa. Acest lucru nu reduce din rezistenta. Mai mult decat atat, este usor de curatat si nu retine pete.


Castile Quiet Confort 35 II au incorporata si functia de Google Assistant, acest lucru permite gestionarea apelurilor si mesajelor prin intermediul vocii.


Autonomia nu este un punct de care sa iti faci griji, deoarece aceste modele de la Bose au o durata a bateriei de 20 de ore ceea ce iti permite sa asculti toate melodiile din playlist fara intrerupere. In cazul in care te confrunti cu disconfortul de epuizare a acumulatorului, o incarcare rapida de 15 minute iti mai ofera inca 2 ore si jumatate de auditie sau poti folosi cablul inclus in pachet.


Amplitudinea si claritatea sunetului sunt doua caracteristici de care poti beneficia indiferent ca te deconectezi prin muzica la birou sau intr-un mediu aglomerat al orasului.


Castile Bose vin cu specificatia posibilitatii de a controla nivelul zgomotului si schimbarea intre dispozitive. Fiecare update al aplicatiei vine cu optimizari ale functiilor de anulare al zgomotului si avantajul integrarii in sens atractiv al acestora. Este o aplicatie simpla, intuitiva ce faciliteaza utilizarea.

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.