Cauți de lucru în Târgu Mureș

Cauți de lucru în Târgu Mureș

Dacă ești femeie, ai între 18 și 50 de ani, ești din Târgu Mureș și îți cauți un loc de muncă atunci ai ajuns în locul potrivit. Astăzi vreau să îți povestesc despre unul din cele mai bine plătite locuri de muncă. Totuși trebuie să îți menționez că acesta nu este datorat tuturor femeilor. Pentru început trebuie să fi deschisă la nou, să ai încredere în tine și să îți dorești să faci asta. Postul despre care îți vorbesc este model de videochat și în această perioadă este foarte căutat.

Știu că probabil în acest moment îți vine să închizi articolul, dar totuși acordă-i o șansă. Videochatul este unul din subiectele tabu ale anului 2019. Foarte multe persoane aleg să critice această meserie deși în realitate nu știu ce presupune ea. De exemplu videochatul este de cele mai multe ori asociat cu prostituția, lucru care este total greșit. Un model videochat discută cu clientul prin intermediul unei camere web, ceea ce înseamnă 0 contact fizic.

Tipuri de videochat și diferențe între ele

Există două tipuri de videochat sau mai bine spus două ramuri ale acestei meserii:

  • Videochat non-adult. După cum îi spune și numele această ramură se axează în principal pe discuții și mai puțin pe partea de erotic. Eu sincer aș merge la început pe acest tip și mai apoi dacă consider că se merită aș schimba.
  • Videochat adult. Cele mai multe modele videochat merg pe această ramură deoarece se câștigă mai mulți bani. Așa cum am zis și mai sus de această dată trebuie să fi mai deschisă spre a încerca lucruri noi, pentru a capta atenția.

Alegerea îți aparține, așa cum spuneam și mai sus poți oricând să schimbi între variante. Cel mai important este să găsești locul în care să te simți bine și unde să poți lucra liniștită. De restul detaliilor se ocupă studioul de videochat pe care l-ai ales, dar și contractul pe care l-ai semnat.

Cum alegi studio-ul videochat în care să lucrezi?

Pentru că am menționat despre posturi de model videochat ar trebui să îți menționez și studio-ul spre care îți recomand să te orientezi. Mai exact eu ți-aș propune să testezi OnixStudio.

De ce să alegi acest studio?

  • deoarece are o experiență de peste 10 ani în domeniu, asta înseamnă că multe modele i-au trecut pragul și multe îi vor mai trece. În plus experiența este foarte importantă pentru un studio de videochat, numărul de ani presupune și existența unui personal calificat, dar și a unor condiții foarte bune de muncă.
  • ai posibilitatea de a învăța tot ce trebuie să știi despre această meserie direct de la ei. Asta înseamnă că nu trebuie să ai experiență în domeniu pentru a te putea angaja.
  • beneficiezi de contract de muncă la fel ca orice alt angajat, asta înseamnă că nu trebuie să îți faci griji în privința legalității.
  • locul de muncă este unul frumos mobilat și confortabil. Poți vedea în imaginile de mai sus cum arată camerele, totul este mobilat cu bun gust pentru ca tu să te poți bucura de cea mai bună atmosferă.

Acestea sunt doar câteva din beneficiile oferite de studio, pentru a afla mai multe te invit să descoperi site-ul lor onixstudio.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.