5 exemple de marturii pentru nunta ieftine

Cu fiecare an care trece obiceiurile de nuntă se schimbă. Acum nu se prea mai merge în pețit, mireasa rămâne în seara de dinaintea nunții cu mirele și multe alte obiceiuri nu mai sunt respectate. Cu toate acestea au apărut și obiceiuri noi. Unul din cele mai frumoase este oferirea de mărturii. Vorbim despre niște cadouri simbolice care sunt oferite invitaților fie la sosirea în restaurant fie la plecare.

Am observat la unele nunți că se oferă ceva dulce, cu toate acestea eu consider că sunt mult mai accesibile micile cadouri. Acestea vor rămâne la invitați ani de zile și le vor aminti mereu cu drag de acele clipe frumoase. În plus nu există nici riscul de a se strica dacă nunta este amânată cu câteva săptămâni/luni.

Astăzi vă voi povesti despre cinci marturii pentru nunta ieftine care pe mine m-au atras și pe care le-aș achiziționa.

Marturie Nunta Mascute Venetiene Palarie Colt

O idee foarte interesantă de mărturii este reprezentată de măștile venețiene. Mi se par foarte drăguțe și în plus exită trei modele din care putem alege. De asemenea trebuie să recunosc că seturile sunt foarte ieftine mai ales dacă urmează să aveți mai mulți invitați. Pentru ca lucrurile să fie și mai interesante eu aș face o combinație între modele pentru ca fiecare să primească ceva diferit.

Marturie De Nunta Din Ceramica Bufnite

Oare cine nu iubește seturile de solnițe drăguțe? Eu pur și simplu nu le pot rezista, chiar dacă am 3 sau 4 în casă mereu mă uit și după alte modele. Tocmai de aceea nu pot rezista tentației te a le adăuga și pe lista cu marturii pentru nunta ieftine. Mai sus puteți vedea doar un exemplu de astfel de seturi, în realitate pe site există mult mai multe modele, unul mai frumos decât celălalt.

Marturie Nunta Rama Foto Metal Mici Cu Indragostiti

La o nuntă la care am participat anul trecut am observat o idee și mai drăguță de mărturii nuntă. Mai exact la sosirea la restaurant mirii fac poze personal cu fiecare invitat. După aceea una din rudele mirilor merge la un Print Shop și le scoate. La final fiecare invitat primește poza într-o ramă ca și cea de mai sus. Mie ideea mi s-a părut genial deoarece de foarte multe ori mulți invitați nu rămân nici măcar cu o poză de la nuntă. În plus este un cadou unic pentru fiecare invitat.

Marturie Nunta Nufar Sticla Color

Sticla colorată se numără printre lucrurile care îmi plac foarte mult. Chiar dacă produsele realizate cu ea nu au o întrebuințare clasică eu prefer să mă uit la ele ori de câte ori am puțin timp liber. Modul în care lumina este reflectată in ele este foarte frumos. Printre mărturiile de nuntă ieftine am găsit-o și pe cea de mai sus. Sincer aș adăuga-o cu cea mai mare încredere pe lista mea de cumpărături.

Marturie De Nunta In Forma De Poseta Din Carton

Ultima mărturie pe care vreau să vi-o prezint astăzi este cea de mai sus. Eu aș folosi-o pentru a completa primele mărturii. Mai exact în interiorul acestor micuțe poșetuțe aș adăuga măscuțele venețiene. În felul acesta suspansul ar fi și mai mare. O altă idee ar fi adăugarea în aceste gentuțe a unei mici poze cu fiecare invitat.

Ce părere aveți despre aceste mărturii? Voi spre care v-ați orienta?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.