Platforma Bitmahavi.com te invata ce sunt criptomonedele

Daca doriti sa aflati ce sunt Bitcoins sau criptomonedele, cum sa le cumparati, care sunt avantajele pe care le ofera, dar in acelasi timp nu doriti sa va pierdeti in detalii tehnice, puteti accesa platforma Bitmahavi.com, dar si sa cititi acest ghid facut pe intelesul tuturor. Va vom explica cum functioneaza aceasta moneda digitala, cum puteti sa o utilizati pentru profit, ce instrumente va vor fi utile si care sunt lucrurile pe care trebuie sa le evitati. Ce este Bitcoin? Aceasta moneda virtuala sosit pe scena in 2008, imediat dupa ce miscarea Occupy Wall Street a acuzat bancile mari de arderea banilor detinatorilor de cont, inseland clientii si sistemul cu scopul de a solicita plata unor rate exagerate. Pionierii Bitcoin au dorit sa schimbe balanta puterii in favoarea cumparatorilor, sa anuleze comisioanele si dobanzile si sa faca tranzactiile transparente, astfel incat sa invinga coruptia si sa reduca costurile de utilizare. Asa ca au creat un sistem descentralizat, unde puteti sa va monitorizati fondurile si sa stiti mereu ce se intampla. Bitcoin a fost pregatit intr-un timp relativ scurt si este acceptat in intreaga lume. Companii de miliarde, cum ar fi Dell, Expedia, PayPal si Microsoft au incerdere in criptomonede de tip Bitcoin. Site-urile Web promoveaza si publica in mod constant stiri despre Bitcoin si exista si reviste si forumuri dedicate exclusiv acestei criptomonede. Bitcoin are propria interfata de programare a aplicatiilor, index si rata sa de schimb proprii. Exista si probleme specifice, cum ar hackerii ce sparg conturile, volatilitatea ridicata si intarzierile in tranzactii. Dar trebuie, de asemenea, sa specificam faptul ca, cu platforme precum Bitmahavi, aceste lucruri nu se intampla, deoarece o locatie de tranzactionare virtuala serioasa are grija ca totul sa fie in siguranta.

Termenul Bitcoin se refera atat la moneda virtuala, cat si la tehnologia specifica. Puteti efectua tranzactii prin transfer bancar sau in numerar. De asemenea, puteti utiliza Bitcoin, cand destinatarul intra in contact cu semnatura dvs., care este un cod de securitate criptat, cu 16 simboluri diferite. Pentru a primi criptomonedele (BTC) trimise catre el, destinatarul decodeaza codul cu telefonul sau smartphone-ul. Cu alte cuvinte, o criptomoneda este un schimb de informatii digitale care va permite sa cumparati sau sa vindeti bunuri si servicii. Tranzactiile isi datoreaza securitatea unei retele peer-to-peer, asemanatoare Skype sau BitTorrent, un sistem de partajare a fisierelor, datorita caruia se stabileste un pact de incredere intre utilizatori.

Caracteristicile tranzactiilor Bitcoin

  1.  Sunt ireversibile. Dupa ce a fost confirmata, o tranzactie este ireversibila. Si nimeni nu o poate anula. Nici dvs., nici banca, nici macar presedintele Statelor Unite. Nici macar Satoshi Nakamoto sau borker-ul dvs.. Nimeni! Daca trimiteti banii, trimiteti-i! Nimeni nu va poate ajuta daca v-ati trimis fondurile catre un escroc. Nu exista o plasa de siguranta. Singurul lucru decent este folosirea unei platforme sigure precum Bitmahavi.
  • Sunt folosite pseudonimele. Nici tranzactiile, nici conturile nu sunt legate de identitati din lumea reala. Obtineti bitcoins pe asa-numitele adrese, care sunt aparent secvente alfanumerice aleatorii de aproximativ 30 de caractere. Desi este in general posibil sa se analizeze fluxul tranzactiei, nu este in mod necesar posibil sa se conecteze identitatea reala a utilizatorilor cu aceste adrese. 
  • Sunt rapide si globale. Tranzactiile se propaga aproape instantaneu in retea si sunt confirmate in cateva minute. Deoarece acestea se afla intr-o retea globala de calculatoare, locatia fizica a utilizatorului este irelevanta. Nu conteaza daca trebuie sa trimiti bitcoins aproapelui sau cuiva din cealalta parte a lumii.
  • Sunt in siguranta. Fondurile Bitcoin sunt blocate intr-un sistem criptat. Numai proprietarul cheii private poate trimite moneda. O criptografie puternica si magia unui numar mare fac imposibila patrunderea. O adresa Bitcoin este mai sigura decat Fort Knox.

 5. Nu este necesara nicio autorizatie. Nu trebuie sa intrebati pe nimeni daca aveti permisiunea de a utiliza criptomonede: este doar un software pe care toata lumea il poate descarca gratuit. Dupa ce l-ati instalat, puteti primi si trimite Bitcoins si alte criptomonede.

De unde puteti cumpara Bitcoins? 

Puteti sa va cumparati primii bani de pe platforma Bitmahavi.  De asemenea, in romania sunt disponibile si ATM-uri. Pe platforma Bitmahavi putueti afla foarte multe informatii, de la cum se foloseste un asemena ATM si pana la locatiile de unde veti gasi astfel de ATM-uri.

Cum functioneaza tehnologia Bitcoin?

            Bitcoin functioneaza ca un vast registru contabil, numit „blockchain”, in care toate tranzactiile confirmate sunt comprimate sub forma de asa-numite „blocuri”. Cand intra in sistem, fiecare bloc este transmis retelei de utilizatori peer-to-peer pentru a primi confirmarea. In acest fel, toti utilizatorii sunt constienti de fiecare tranzactie, care impiedica furtul si dublarea cheltuielilor sau cand cineva cheltuieste aceeasi moneda de doua ori. In acest fel, utilizatorii intra intr-un pact de incredere intre ei si cu sistemul de blocuri.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.