Nu ti-ai ales inca locatia in care vei petrece concediul? Viotop Travel este aici sa te ajute!

Programarea unei vacante si totodata alegerea locatiei potrivite pentru tine si gasca ta de prieteni iti poate da destule batai de cap. Am dreptate? Locatia trebuie sa fie una surprinzatoare, sa te faca sa te deconectezi de la rutina zilnica si, totodata, sa iti ofere doar experiente inedite.

Daca nu stii inca ce locatie si, totodata, ce pachet e mai potrivit pentru tine, iti recomand sa te inspiri din lista de oferte de vacanta de la Viotop Travel.

Prin intermediul agentiei Viotop Travel poti vizita numeroase locatii din diferite colturi ale lumii. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi site-ul si sa alegi tinutul in care vrei sa-ti petreci urmatoarea vacanta. Pentru a-ti fi mai usor, poti folosi cu incredere filtrul de cautare ce iti va furniza rezultate dupa cerintele tale.

Litoralul romanesc – vacanta de neuitat la malul Marii Negre

Ce ai spune de o vacanta pe litoralul nostru romanesc? Nu e asa ca te incanta ideea? E momentul perfect sa iti faci o rezervare pentru a-ti petrece vacanta acolo. Aerul libertin, independent pe care ti-l poate oferi o vacanta la tarmul marii este unic. Nu sta prea mult pe ganduri, o vacanta la mare, mai exact la Mamaia, reprezinta o alegere inteleapta.

Mamaia – una dintre cele mai cunoscute statiuni a rivierei romanesti

Avand in vedere amplul proces de modernizare care a inceput in ultimii ani, Mamaia este o destinatie perfecta pentru a-ti petrece vacanta de vara. Nu uita ca limanul Siutghiol este foarte aproape de Mamaia, renumit pentru frumusetea insulei calcaroase – Ovidiu.

Daca optezi pentru o vacanta in acest loc, te vei bucura de o plaja ce se intinde pe aproape 10 km intre orasele Constanta si Navodari, una dintre cele mai mari plaje din intreaga Europa. Vei fi mangaiat/a de nisipul fin, fara pietre si scoici in exces, dar si de sezlongurile si umbrele de care poti beneficia contra cost. Daca simti ca soarele e prea puternic pentru tine uneori, te poti racori la un bar sau o terasa de pe tarm, cu un cocktail sau o inghetata.

Masa si cazare la standarde inalte

Trebuie sa stii ca pentru oricare regim de cazare ai opta din portofoliul Viotop Travel, vei avea parte de servicii de top datorita spatiilor de cazare atent selectate de specialisti, unde personalul este foarte atent cu tine. Vei putea incerca mancare libaneza, italieneasca, chinezeasca, turceasca, greseasca si chiar frantuzeasca. Nu trebuie sa iti pui restrictii in functie de bugetul pe care il ai, la Mamaia poti manca cat doresti datorita preturilor accesibile. Daca nu doresti sa manaci la spatiul de cazare, vei gasi pe de o parte si cealalta a falezei numeroase restaurante si terase. Trebuie doar sa fii dornic/a a experimenta gusturi noi!

Alege litoralul romanesc pentru ca e mult mai aproape de tine, dar si pentru faptul ca iti poate oferi numeroase experiente inedite, la care nici nu visai. Acceseaza viotoptravel.ro si lasa-te inspirat de numeroasele oferte pe care ti le propune agentia de turism!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.