Allfinanz Ovb Romania asigurari de viata imbunatatesc calitatea vietii

Tot ce face omul, de la continuarea studiilor pana la dusul la serviciu zi de zi reprezinta o intreprindere pentru cresterea calitatii vietii. Ne intereseaza sa traim mult, dar sa traim si bine. De ce credeti ca ne dorim camera spatioase si luminoase si mobilier de calitate? De ce cand mergem in concedii, ne dorim pensiuni sau hoteluri cu paturi confortabile, curate si neaparat cu baie?

Raspunsul cred ca este deja cunoscut. In ultima vreme pretentiile ne-au crescut si nu mai putem accepta orice.

Multi cumparatori au capatat deprinderea de a se uita pe etichetele alimentelor pentru a vedea: termenul de valabilitate, ingredientele si numai dupa ce datele sunt multumitoare le pun in cos.

Asa au aparut si produsele bio pe care lumea le cumpara ca painea calda, cu toate ca pretul este  dublu fata de celelalte  alimente.

Educatia oamenilor a evoluat foarte mult si omul apeleaza la institutiile care il pot ajuta sa sporeasca securitatea si calitatea vietii personale.

Pentru asta exista Protectia Consumatorului care intervine de cate ori cumparatorului i se furnizeaza produse si servicii de calitate indoielnica.

La cine mai poate apela omul ca sa se asigure pentru viitor ca viata lor va fi la fel de buna?

Allfinanz Ovb Romania asigurari de viata este unul dintre raspunsurile importante si trebuie sa tineti cont de expertiza si buna credinta a consilierilor financiari angajati de OVB.

Asigurarile de viata intermediate de OVB prin intermediul personalului bine pregatit si disponibil cresc calitatea vietii atunci cand este nevoie mai mare de acest lucru.

Cand sanatatea se subrezeste si scad puterile, asigurarea de viata sau de sanatate asigura posesorului cele mai atente ingrijiri, tratamente si investigatii. Daca imbolnavirea nu intervine pe parcurs sa altereze calitatea vietii, asiguratii pot primi la termenul contractual si 150 % din suma stransa de-a lungul anilor luna de luna.

150-200% reprezinta capitalizarea si dobanda la bani. OVB nu ar fi rezistat timp de 4 decenii pe piata internationala a asigurarilor, daca banii clientilor nu erau investiti avantajos pentru cresterea calitatii vietii lor.

Asigurati din Franta, Anglia, Italia, Germania au fost extrem  de multumiti si multi dintre ei au devenit dependenti de ele. OVB a prosperat an de an datorita promptitudinii, capacitatii sporite de negociere a asigurarilor si mai ales eficienta acestora.

De 14 ani, OVB face minuni si in tara noastra si contribuie decisiv la refacerea sanatatii.

Nu trebuie sa astepti ca statul sa iti asigure calitatea vietii. La batranete clar ca veniturile tale vor fi diminuate, fiindca pensile sunt mici si acopera o multime de nevoi. Unii spun ca la batranete oamenii consuma mai putin si  ca pot sa puna bine bani din pensie, dar haideti sa dezbatem impreuna problema!

-prima pensie vine dupa 3-5 luni de asteptare, in care omul care nu este prevazator nu are niciun venit. Pensia soseste foarte tarziu, chiar daca contribuabilul primeste o suma mare, pana atunci face datorii mari si trebuie sa se descurce sa supravietuiasca.

-pensiile sunt mult mai mici decat un salariu. Ele sunt sub 50% din salariu, in conditiile in care cheltuielile oamenilor nu scad.

Omul batran are nevoie de mancare sanatoasa, trebuie sa achite facturi si din pacate, poate fi si bolnav sau dependent de medicamente.

Ce poate face un om la tinerete sa creasca la batranete, cand puterile le scad, calitatea vietii?

El are datoria fata de sine insusi  de a isi asigura o pensie decenta suplimentand-o pe cea pe care o va primi de la stat.

Acelasi lucru il are de facut si in ceea ce priveste sanatatea, sa nu depinda de sistemul medical de stat, ci sa aiba acces si la clinicile particulare.

Singuri ne decidem calitatea vietii prin alegerile noastre. Alegerile vizeaza atat un stil de viata sanatos, care sa tina bolile departe de noi, dar si asigurari mediate de OVB, prin care ne asiguram locuintele, o pensie facultativa, viata, sanatatea si bunurile de indelungata folosinta.

In cazul in care suntem dezorientati, putem cere consiliere oamenilor specializati, cu experienta care ne vor initia pas cu pas sa crestem calitatea vietii, in situatiile critice in care vom avea nevoie de acest lucru.

OVB Romania conduce in topul celor mai bune asigurari de viata si de sanatate si acest privilegiu ar trebui sa ne impulsioneze sa ne facem acum cat mai multe asigurari mediate de reprezentantii sai.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.