Produse pentru unghii de la Janet Nails – Review Post

V-am promis, încă de dinainte de a începe sesiunea, că vă voi povesti mai multe despre produsele de la Janet Nails. Nu am reușit atunci, dar voi face asta acum. În primul rând trebuie să vă mărturisesc că încă nu am reușit să testez toate produsele comandate. Acest lucru s-a datorat în principal faptului că în ultima perioadă timpul meu liber a fost tot mai scurt. În schimb vă voi oferi poze noi după ce începe facultatea.

În poza de mai sus puteți observa nuanțele de oje pe care le-am ales. Mi-am dorit să fie cât mai diferite pentru a putea să le schimb între ele mai des. De asemenea am încercat, pe cât posibil, să cumpăr câte o nuanță de la fiecare brand. Speram ca în acest fel să pot face o alegere mai ușoară. Totuși ojele pe care le-am cumpărat s-au comparat aproape asemănător ceea ce înseamnă că voi merge în continuare pe alegerea ojelor în funcție de nuanțe.

După ce v-am întrebat pe Instagram și Facebook ce ojă vă doriți să testez, prima oară am ales Lac de unghii CJ. Culoarea este foarte frumoasă și o puteți revedea și în poza de mai sus. În general albastrul nu mă încânta atunci când venea vorba de lacuri pentru unghii, totuși de această dată m-a cucerit. Oja a rezistat o săptămână și probabil rezista mai mult dacă nu decideam că vreau altă culoare.

Când am plasat comanda cel mai mult îmi doream să îmi ajungă setul pentru ștampile și ojele speciale. Din nefericire atunci nu mi-am amintit că îmi trebuie și un lac de unghii alb pentru bază. Tocmai de aceea nu am reușit decât să mă joc puțin cu setul și să fac cele două modele din poza de mai sus. Setul este unul foarte bun și ușor de folosit, dar trebuie să avem grijă la baza folosită. De asemenea, nu știu de ce, dar oja roșie nu se observă pe mai nicio bază și de aceea vă recomand să vă orientați spre negru.

O altă culoare care mi-a plăcut foarte mult este cea din poza de mai sus. Inițial mi-am dorit să achiziționez o ojă neagră, dar din nefericire nu am reușit să găsesc una pe placul meu așa că m-am orientat spre nuanța de mai sus. Trebuie să vă mărturisesc că mă așteptam să fie o culoare mai deschisă, dar m-am bucurat foarte mult când am văzut cum arată nuanța pe unghii. Ca și rezistență nu pot spune nimic rău de ea deoarece ține cel puțin o săptămână.

Ojele cu sclipici se numără printre favoritele mele. Spun asta deoarece îmi plac tocmai pentru că nu mai trebuie să adaug eu după sclipici. În plus sclipiciul este împărțit uniform și tocmai de aceea unghiile nu vor arăta diferit. Ce m-a deranjat puțin la această ojă este că are un timp de uscare puțin mai mare decât restul ojelor. Dacă restul se usucă până ai terminat cu a doua mână, la aceasta mai ai de așteptat.

Ultima manichiură pe care vi-o arăt azi este cea de mai sus. La aceasta am folosit mai multe produse de la Janet Nails. Ca bază am mers pe lacul gri pe care l-m folosit și la manichiura cu ștampile. Pentru prima unghie am folosit un trandafiraș achiziționat tot de pe site. Trebuie să recunosc că mi-a fost cam greu să umblu cu el pe unghie, este cam gros și mă incomoda. La ultima unghiuță am aplicat un lac cu sclipici tot de la Janet. Îmi pare rău că nu am reușit să fac o manichiură și cu el, dar vă promit că o voi face cu prima ocazie.

Ce părere aveți despre aceste produse? Voi ați încercat produsele de la Janet Nails?

Tags:,

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.