Extensiile de par – pe cine alegi sa ti le monteze? Belher te poate ajuta!

Tot mai la moda in zilele noastre sunt extensiile de par. Acestea sunt un subiect extrem de discutat si admirat in randul doamnelor si domnisoarelor. De ce? Pentru imaginea aparte pe care ti-o ofera, look-ul chic si proaspat.

Insa la cine apelezi sa ti le monteze? Este o operatiune destul de complexa si este indicat sa apelezi la profesionisti si nu la o prietena. In primul rand, iti spun asta pentru ca cu siguranta vrei ca acestea sa iti reziste cat mai mult timp si sa nu iti afecteze parul, indiferent de tipul de prindere al acestora.

Recomandarea mea pentru tine este Belher. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, Belher se bucura de admiratia a tot mai multe cliente deoarece ofera extensii de par de calitate, precum cele din par natural remy indian. Ce reprezinta acest remy indian? Ei bine, se refera la parul natural, uman care nu a suferit niciun proces chimic de indepartare a cuticulei, cele care acopera si protejeaza firul de par in timp fata de actiunea factorilor externi. Desigur ca si cele din fibra sintetica sunt o optiune.

Extensiile de par – accesorul femeii moderne

Daca parul tau nu mai are aceeasi stralucire pe care o avea acum ceva timp in urma, poti apela la extensiile de par. Acestea iti vor indesi vizibil podoaba capilara, ii vor da parului un extra volum si il vor mentine sanatos.

Belher are si salon aplicare extensii Bucuresti, chiar doua saloane Beauty Bar-uri in care poti programa o montare de extensii. Acum ca ti-am spus acest lucru, vei sti la serviciile cui apelezi. Vei fi primita cu amabilitate de catre echipa Belher, iar serviciile acestora te vor surprinde, vor fi peste asteptarile tale.

Salon extensii Bucuresti, Belher iti pune la dispozitie o gama vasta de servicii precum:

  • Servicii peruci din par natural
  • Impletituri cu par Jumbo
  • Extensii clip-on
  • Extensii nano-ring sau extensii micro-ring
  • Extensii tape-on/ banda adeziva
  • Montare extensii nod brazilian
  • Montare si intretinere extensii – montare extensii cu cheratina, montare extensii cusute, servicii de intretinere pentru toate tipurile de extensii de par

Totodata, iti pot face si clasicele schimbari in materie de look precum: tuns, coafat, vopsit, suvitare, decolorare, dar si diferite tratamente pentru ca parul tau sa se simta rafatat si totodata, sa creasca sanatos. Iti poti face chiar si abonament la salonul Belher. Poti opta pentru abonamentul cu 4 sedinte spalat+coafat sau pentru abonamentul 4 sedinte spalat+coafat special. Twe poti bucura si de un tratament de hidratare a parului cu Olapex, coafat special pentru mirese daca ai devenit norocoasa – coafat bucle, waves etc.

 Multe ar mai fi de spus despre serviciile oferite de Belher, dar mai bine descoperi tu multitudinea acestora. Nu pot sa iti mai spun decat ca te vei bucura de servicii la standarde inalte, echipa va fi atenta cu parul tau pentru ca e important ca acesta sa nu sufere, iar sanatatea sa ii fie afectata.

Unde se afla acest salon cu servicii de calitate?

Informatii despre locatia Belher Beauty Bar-urilor gasesti in cadrul site-ului. Daca esti din Bucuresti, iti va fi foarte usor sa dai fuga pana acolo si sa te bucuri de servicii de calitate de fiecare data – Bd. Pache Protopopescu nr.6  si la Baneasa Shopping City, etaj 1, Bucuresti.

Eventual ii poti contacta printr-un apel telefonic la numarul 0753094018 si sa iti faci o programare doar pentru o recomandare privind extensiile.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.