Produse cosmetice pentru tenul cu probleme

Bună dimineața, scumpele mele cititoare. Astăzi vreau să povestim un pic despre diversele probleme cu care tenul nostru se poate confrunta. Știu deja că toate visăm să avem o piele catifelată ca a actrițelor din serialele/filmele preferate. Totuși este posibil așa ceva? Eu spun că da. Tot ce avem nevoie este gama potrivită de produse cosmetice realizate special pentru afecțiunea cu care ne „luptăm”. Chiar și vedetele pe care acum le adorăm se confruntă cu aceste probleme. Ideea este că ele preferă să investească în produse cosmetice de calitate pentru a scăpa cât mai repede de aceste mici neplăceri. În plus acum putem să apelăm la ajutorul celor de la Notino pentru a cumpăra produsele de care avem nevoie. Eu vă voi prezenta azi produse pentru trei afecțiuni și vă voi lăsa pe voi să le descoperiți pe restul.

Cearcăne

Când eram mică mama mea îmi spunea că ele apar doar la femeile cu o vârstă de peste 50 ani. Acum, însă, lucrurile s-au schimbat. Chiar și eu, la doar 24 de ani încep să am cearcăne. În mare parte acest lucru se datorează faptului că petrec foarte mult timp în fața laptopului și nu dorm suficient. Știu că acum acestea nu se observă foarte bine, dar totuși vreau să îmi achiziționez o cremă anticearcăne de la Notino care să mă ajute să scap de problemă.

Partea cea mai drăguță este că acum am zeci de produse la dispoziția mea. De exemplu dacă nu îmi plac cremele și trebuie să recunosc că nu sunt o fană a lor, pot opta pentru o mască anticearcăne. În felul acesta voi începe tratamentul împotriva lor și mă voi putea bucura și de mai multe minute de răsfăț.

Punctele negre

Când eram mai mică abia așteptam să îmi apară un punct negru. Poate sună a pură nebunie, dar adoram să le storc. Mai apoi mi-am dat seama că prezența lor nu mai este o plăcere. Acum apar foarte multe, iar storsul lor a devenit un adevărat chin. Tocmai de aceea am început o serie de tratamente, dar până acum nici unul nu a dat roade. Cu toate acestea mi-aș dori să încerc și o mască pentru puncte negre.

M-am documentat, până acum câteva luni, foarte mult despre măștile cu cărbune pentru puncte negre. Am văzut zeci de videoclipuri și am citit zeci de descrieri ale acestor creme. După ce am făcut toate acestea mi-am dat seama că dacă vreau să cumpăr o astfel de mască trebuie să o fac de la o firmă în care am încredere. Nu vorbim despre o simplă mască, ci despre una care ar trebui să înlăture punctele negre fără a îmi irita fața.

Pori dilatați

Pentru că am vorbit mai devreme despre punctele negre trebuie să vă prezint și o metodă de evitare a lor. Porii dilatați pot reprezenta locul în care se vor forma niște puncte negre. Tocmai de aceea dacă ne dorim să scăpăm de coșuri ar trebui să căutăm și o cremă pentru pori dilatați. Cu ajutorul ei vom micșora porii și șansele de formare a unor puncte negre se vor micșora.

Desigur, la fel ca și în cazul afecțiunilor prezentate mai sus există mai multe tipuri de cosmetice. De aceea vă invit să intrați pe Notino.ro și să le alegeți pe cele care vi se potrivesc.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.