Cum te pregatesti de un garden party – inspiratie de la DecoDepot

Este sezonul perfect pentru party-uri in aer liber. Daca esti fana a acestor petreceri si doresti sa gazduiesti una ai nevoie de cateva lucruri. Elementele de decor te vor transpune in acea lume exotica, iar de unele ai nevoie practic vorbind.

Tine cont de un magazin specializat, asa cum este DecoDepot. Aici vei gasi fantezie si culoare, inspiratie si o sumedenie de lucruri adorabile. Pentru un garden party ai atat de multe optiuni, in functie si de zona spre care te indrepti cu tematica.

Decor marin

Daca in curte si o fantana, cu atat mai mult poti pune aceasta zona in evidenta. Poti amenaja mesele in apropiere de susurul apei. Pentru un decor marin poti opta pentru figurine din ceramica de la DecoDepot, de la broscute la mare pana la ingerasi si dragalasi copii cu model marin. Alege barcute care sa delimiteze zona de party. Mici lucruri sunt atractia maxima, asadar acorda suficienta importanta si acestora.

Pe masa poti opta pentru elemente decorative de sezon, de la scoici albastre la ancore, stele, decoratiuni din lemn precum felinare etc. Toate acestea se vor gasi in colectiile de la DecoDepot. In note de turcoaz, albastru sau gri, acestea sunt un deliciu vizual.

Elemente practice – nu uita de iluminat si de ceea ce servesti

Un garden party reusit implica de asemenea si  atentie la aspecte practice. Poti adapta ideile pentru a fi cat mai autentica acea traire. Spre exemplu, de la clasica abordare de iluminat cu instalatie poti trece la felinare din sticla cu funie ce se agata sau cu maner metalic. Conditia este sa ai unde sa le asezi. Poti opta la fel de bine pentru incadrarea gradinii sau a unei poteci, pentru un plus de efect. Acest tip de suport este practic si sigur, iar efectul de lumanari aprinse este de a crea o atmosfera intima.

In ceea ce priveste partea de mancare si bautura, nu uita sa folosesti recipiente tematice. Spre exemplu, de nelipsit va fi dispenserul de limonada. Una din variante este despre cel din sticla cu forma de cactus, ce dispune de robinet. Are capacitate de 4 litri si se poate face refill oricand. Asadar o idee practica si apreciata, savuroasa limonada poate fi servita altfel. Poti de asemenea sa optezi pentru sticle in forme atipice, cu pai, pentru ca fiecare invitat sa aiba una, fara sa fie nevoie de pahare banale.

Alte idei: alege scrumierele in forma de galetusa, pune ceva perne decorative confortabile peste scaune, chiar daca acestea sunt din lemn sau rattan. Nu uita de confort pentru ca la astfel de party-uri de obicei orele se scurg atat de repede incat “programul” se intinde pana la orele tarzii din noapte.

Un garden party este despre decor plin de verdeata si despre timp placut petrecut in aer liber. Daca simti ca lipseste ceva adauga un difuzor cu bete de bambus, aroma herba garden. Pune-l chiar de la intrarea in curte, pentru ca invitatii tai sa fie delectati de arome inca de la primii pasi in zona ta.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.