Prepară prăjituri cu ingredientele de la Biosano – sănătoase și delicioase

 Prăjiturile – preparate atât de îndrăgite de cei mici, cât și de cei mari. Le găsești oriunde, atât la cofetării, cât și la supermarket. Însă, cele făcute de tine acasă au oricând un gust altfel. De ce? Pentru că pui dragoste atunci când le faci și ții cont strict de gustul familiei tale.

Totuși, mâncatul prăjiturilor în exces îți poate face destul rău ție, cât și familiei tale. E greu să renunți la dulciuri chiar și atunci când ai un regim alimentar strict. Dacă vrei să duci un stil de viață cât mai sănătos și totodată să nu renunți la dulce, alege produsele bio de la Biosano.

Alege să prepari prăjituri doar cu ingrediente bio, sănătoase și gustoase și renunță la alternativele cu prea mult zahăr. În cele ce urmează îți voi prezenta câteva dintre produsele de pe biosano.ro cu care poți pregăti prăjituri la fel ca un cofetar iscusit.

Zahărul de cocos – combinație inedită de arome

Având în vedere că este extras din bobocii florii de cocos, numit și „arborele vieții”, zahărul de cocos nu poate decât să fie aliatul sănătății tale. Înlocuiește zahărul obișnuit cu cel de cocos pentru că are un indice glicemic mic și totodată eliberează energie pe o perioadă lungă de timp.

Pe lângă faptul că e o alternativă sănătoasă, ce îl mai face atât de deosebit? Ei bine, are un gust subtil de caramel și poate înlocui cu lejeritate topping-urile pentru clătite. Are și multe beneficii asupra corpului tău, nu doar asupra papilelor gustative, pe lângă protejarea sistemului nervos, cardiovascular, te invit pe tine să le descoperi pe restul, pe site.

Cum decorezi prăjiturile? Nu uita de alternativa bio!

Chiar dacă știi că ai pus toată dragostea și toate ingredientele necesare atunci când ai preparat-o, o prăjitură este mult mai apetisantă atunci când o decorezi corespunzător. Decorațiunile înseamnă zahăr, mult zahăr de obicei, lucru nu tocmai mai bun dacă prăjitura nu e preparată cu produse bio – va fi un exces de zahăr în ea datorită incredientelor numeroase.

Alege să decorezi prăjiturile cu inimioarele decorative roșii, fără gluten, de la Biosano. Sunt crocante, atractive, cu miezul din cereale integrale, acoperit cu zahăr organic și colorat doar cu extracte din plante bio. Sunt perfecte pentru decorarea brioșelor, biscuiților sau plăcintelor.

O altfel de budincă

În cazul în care vrei să pregătești ceva dulce într-un timp cât mai scurt, poți opta pentru un desert cremos și sănătos – budinca bio! Aceasta nu are arome adăugate, lactoză și nici gluten, iar gustul inegalabil îi este stimulat de siropul de caramel.

După ce o prepari, budinca va avea o consistență fină și cremoasă – desert delicios pentru întreaga familie. O poți asorta la fel de ușor cu o salată proaspătă de fructe din cuburi de mango tocate, ananas și sirop de agave.

Dacă arunci o privire pe biosano.ro, vei descoperi o multitudine de alternative bio, înlocuitori ai ingredientelor nesănătoase cu care intri în contact zilnic. Alege să îți schimbi stilul de viață și apelează la un aliat pe măsură în această lupta precum Biosano!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.