Cum alegem un kart cu pedale pentru copii?

Îmi aduc și acum aminte când am avut ocazia pentru prima oară să merg cu kart. Aveam 14 ani și era în perioada Crăciunului, dar din păcate distracția a durat puțin pentru că această activitate mă costa mulți bani. Cu toate acestea aș repeta oricând experiența. Astăzi, dacă aș avea un copil, i-aș cumpăra un kart. În primul rând pentru că plimbările cu el sunt foarte plăcute. Mai apoi pentru că nu este foarte periculos și nu în ultimul rând pentru că este o investiție foarte bună.

Cumpărând un kart cu pedale pentru copii economisești mai mulți bani decât dacă i-ai duce la firme care se ocupă cu închirierea de kart-uri. În plus poți lua kart-ul cu tine oriunde și în felul acesta să îi asiguri distracția pentru o perioadă mai lungă de timp. Totuși, la fel ca orice produs, alegerea lui trebuie făcută cu atenție. Tocmai de aceea mai jos vă las câteva detalii de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți un kart. Ca și exemplu am folosit acest model de kart cu pedale pentru copii:

Vârsta și greutatea copilului/copiilor

Acestea detalii sunt foarte importante deoarece dacă lăsăm un copil mic într-un kart acesta se poate accidenta sau poate răni pe altcineva. Chiar dacă copilul are vârsta potrivită pentru a folosi kart-ul eu vă recomand să îl supravegheați. Oricând poate apărea o situație neprevăzută și mai bine să fiți pregătită pentru a o rezolva. De asemenea greutatea este importantă, dacă pe pagina kart-ului este menționată o greutate maximă de 30 kg atunci este mai bine să nu o depășim.

Tipul scaunului

La început poate acest lucru vi se va părea ciudat, dar credeți-mă că este pentru binele celor mici. Scaunele ergonomice sunt printre cele mai recomandate pentru copii deoarece nu deformează coloana. În plus copilul se va putea juca liniștit fără a dimți disconfort.

Frânele

Dacă copilașul vostru iubește viteza atunci cu siguranță trebuie să urmăriți kart-uri care au frâne. În felul acesta se vor putea evita accidentele. Eu personal aș alege doar kart-uri cu frâne pentru că nu știi niciodată când cel mic prinde o viteză mai mare. Dacă frânele sunt pentru roțile din spate atunci siguranța este și mai mare deoarece ele se pot opri mai rapid.

Acestea sunt câteva din detaliile pe care el le-aș urmări dacă aș achiziționa un kart. Pe lângă acestea ne-ar mai trebui și o firmă sau un site pe care să plasăm comandă. Așa cum foarte mulți dintre voi știți deja eu m-aș orienta spre mediul online. În felul acesta aș putea vedea mai multe produse, aș putea compara prețuri și apoi aș putea face alegerea corectă.

Cu siguranță și prețul va conta înainte de a comanda un kart, dar sinceră să fiu prefer să plătesc o sumă puțin mai mare pentru un produs care oferă mai multă siguranță. Tocmai de aceea voi compara prețurile cu beneficiile pe care kart-urile le oferă și apoi aș lua o decizie. Oricum acum există prețuri atât de accesibile în cât nu cred că este așa de greu să alegi un kart.

Voi ce părere aveți? Cum ați alege kart-ul cu pedale pentru copii?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.