Kimse Bilmez – Nu știe nimeni

Vă era dor de un nou serial de succes? Ei bine eu tocmai am descoperit unul care se anunță a fi promițător. Numele lui este „Kimse Bilmez”, iar la noi aveți ocazia de a îl găsi căutând „Nu știe nimeni”. Partea cea mai bună este că acum nu mai trebuie să îl văd în turcă ci îl pot urmări cu subtitrare în română. Parte mai puțin plăcută este că nu îmi găsesc mereu timp pentru el.

Kimse bilmez – Nu știe nimeni

Povestea+fragment

Serialul are tot ce poate avea un serial de succes: glume bune, dragoste și foarte multă acțiune. De asemenea povestea este una unică, pe care eu nu am mai regăsit-o în alte seriale. Mai jos vă las fragmentul de la unul din episoade:

https://www.youtube.com/watch?v=hkcRxnLwMfw

Aleasă pentru a deveni imaginea unui brand, Sevda se apropie de visul său de a deveni stea. Dar află că fratele ei a picat în mâinile unui mafiot nemilos, Pilot. Dacă nu va găsi bani, îl va ucide. Soluția pe care o găsește pentru salvarea fratelui, devine cel mai mare nod al vieții ei aducând pe urmele ei un îndrăgostit obsedat, Uygar Sarıkaya și pe oamenii lui.


Sevda fuge de el și se adăpostește în casa lui Ali Hüroğlu. Recunoscut drept „Profesorul Ali„, datorită faptelor sale bune, Ali are un singur scop în viață: să-și găsească fratele pierdut. Odată cu intrarea în casa lui Ali, în acea noapte, Sevda își schimbă complet viața, dar schimbă și viața lui Ali. Uygar nu are deloc de gând să renunțe la Sevda. O socoteală neînchisă a lui Ali cu trecutul, va duce la imposibilitatea ca Ali și Sevda să fie împreună. 

Sursa: https://despreseriale.online

Părerea mea

Fiecare episod reprezintă o oază de relaxare, este imposibil ca măcar o dată să nu te trezește cu zâmbetul pe față. Partea cea mai drăguță este că nu îți destăinuie totul de la început, de fiecare dată ți se prezintă o parte și trebuie mai târziu să îți dai seama ce se va întâmpla. Un alt lucru care îmi place la acest serial este că se poate observa „chimia” între actori. Aproape ai impresia că ei chiar au trăit acele scene.

Povestea dintre Ali și Sevda nu este singura de dragoste, din contră vom putea observa și cum iubirea poate schimba două persoane. În acest moment au apărut 10 episoade din acest serial, dar sunt sigură că vor exista și multe altele. Pentru că sunt sigură că există persoane interesate, mai jos, vă las link-ul de la primul episod tradus în limba română.

https://www.youtube.com/watch?v=uBk-ltQpA7g&t=476s

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.