Elvenar – contruiește-ți orașul mult visat!

Iubesc să petrec timp pe jocurile online, dar cu toate acestea puține reușesc să mă păstreze activă ani la rând. Elvenar face parte din categoria jocurilor pe care le joc de peste un an. M-a captivat faptul că nu trebuie să intri la o anumită oră pentru a colecta resursele, din contră poți lipsi și o săptămână fără probleme. De asemenea trebuie să mărturisesc că nu există premii zilnice, în schimb rar trec 4 zile fără a avea loc măcar o activitate.

Cum se joacă Elvenar?

În primul rând trebuie să îți faci un cont, fie online, fie pe aplicația de mobile. După aceea va trebui să alegi dacă vrei să construiești în lumea oamenilor sau în cea a elfilor. Mie cel mai mult mi-a plăcut în lumea elfilor. Imediat după aceea vei intra într-un scurt training și vei învăța regulile principale. De restul îți vei da seama pe parcurs.

În joc există trei categorii de resurse:

  • de nivel 1: lemn, marmură, fier
  • de nivel 2: pergamente, mătase, cristale
  • de nivel 3: praf magic, pietre prețioase, elixire

Fiecare jucător primește șansa de a stimula câte o resursă din fiecare nivel. Eu de exemplu am: lemn, pergament și praf magic pe un cont și marmură, mătase și pietre prețioase pe alte două conturi. stimularea se face prin adunarea unor relicve special create pentru aceste resurse.

Cea mai bună metodă de a juca acest joc este de a te înscrie într-o frăție și apoi să crești doar fabricile stimulate. Mai apoi pentru restul resurselor poți pune oferte și să te ajute membrii frăției. În plus în cadrul diverselor evenimente ai șansa de a câștiga clădiri care oferă și celelalte resurse.

Ce tipuri de activități există în jocul Elvenar?

  • Turniruri. Pentru a participa la ele trebuie să fi într-o frăție. Acestea oferă șansa de a aduna cele mai multe relicve și constau în lupte sau negocieri. Luptele se fac cu armata, iar negocierile cu resurse. Acestea sunt realizate în funcție de nivelul jucătorului deci nu ar trebui să existe probleme.
  • Aventurile frăției. Pentru a participa la ele trebuie să fi într-o frăție. Aici toți membrii trebuie să se mobilizeze. Există 3 nivele și fiecare nivel oferă 3 drumuri. Premiile sunt oferite la terminarea fiecărui nivel jucătorilor care au pus minim o insignă.
  • Evenimente. Acestea oferă un număr mare de task-uri, iar pe parcurs se pot obține premii. De fiecare dată există premii unice ce aduc un plus de populație, cultură, resurse.

Mie acest joc îmi place pentru că se află într-o continuă evoluție. Mereu se adaugă capitole noi, evenimente și chiar ai ce face. În plus dacă decizi de exemplu să nu participi la o activitate poți mai târziu să descoperi premiile de la ea la Academia de Magie de exemplu.

Cam atât vă pot povesti astăzi. Ce părere aveți despre acest joc? L-ați încercat?

2 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.