Terapia Vampir este secretul tinereții veșnice?

Bine ați revenit pe blogul meu! În articolul de astăzi vreau să povestim un pic despre Terapia Vampir și despre efectele pozitive pe care aceasta le are asupra pielii noastre. Știu că numele vi se poate părea ciudat, dar vă garantez că se potrivește la perfecție. Asocierea acestei terapii cu termenul de secret al tinereții veșnice mi s-a părut cea mai potrivită. De ce? Pentru că o astfel de operație ajută pielea să își îmbunătățească proprietățile de regenerare. În felul acesta putem preveni îmbătrânirea și să ne păstrăm un ten tânăr.

Cea mai drăguță fază la acest procedeu este că nu implică introducerea de substanțe toxice în organism. Întreaga procedură constând defapt în folosirea propriului nostru sânge. Cred că fix din această cauză s-a făcut și asocierea terapiei cu vampirii. Nu, nu va trebui să vă beți sângele pentru a avea succes. Trebuie să vă mărturisesc că am observat că multe vedete au decis să apeleze la această terapie, iar mai apoi au fost mulțumite de rezultatele obținute.

Când și la cine apelăm pentru această Terapie Vampir?

Terapia VAMPIR este o rejuvenare faciala cu celule stem autologe și de aceea se poate folosi atunci când pielea începe să îți piardă din fermitate și când ridurile încep să își facă apariția. Desigur el poate fi folosit de orice persoană care își dorește să micșoreze procesul de îmbătrânire a pielii. Înainte de a apela la un astfel de proces trebuie însă realizate câteva analize pentru a fi siguri că nu va avea un efect negativ asupra noastră.

Cel mai important pas pe care trebuie să îl facem pentru a putea beneficia de această terapie este să găsim o clinică de încredere. O mică greșeală poate conduce la un rezultat total nepotrivit. Tocmai de aceea eu recomand verificare clinicii și a părerilor celor care au apelat deja la serviciile lor.

Ce presupune Terapia Vampir

Primul pas este cel de extragere a sângelui. Tocmai din această cauză trebuie să vă asigurați că nu aveți probleme de exemplu cu coagularea lui. Sângele este centrifugat pentru a se putea obține un compus de plasmă și trombocite. Această compoziție va fi mai apoi injectată în zonele cu probleme și mai apoi lăsată să acționeze. Datorită calităților de vindecare oferite de trombocite această compoziție va ajuta zona afectată să se vindece.

Datorită faptului că vorbim de propriile noastre celule nu se poate pune problema incompatibilității. În plus vom putea fi siguri de faptul că aceste celule sunt naturale și întreg procesul este unul de calitate. Chiar dacă rezultatele nu sunt vizibile în aceeași zi, ele vor fi după câteva săptămâni. Pentru a păstra aceste beneficii va trebui însă să urmăm mai multe ședințe de acest gen.

Sunt sigură că deja vă întrebați cât ar costa o astfel de șendință. Mie, cel puțin, prețurile mi s-au părut foarte accesibile. Spun asta deoarece de obicei ședințele se țin la o distanță de 3-4 luni, deci rezultatul merită toți banii. Acum lucrurile țin și de Clinica pe care ați ales-o, există și prețuri foarte mari și prețuri mult prea mici, dar și prețuri accesibile care reflectă calitatea serviciilor.

Ce părere aveți despre Terapia Vampir?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.