Reduceri de toamna pe Notino + Review

Acum ceva timp v-am povestit că am dat comandă de mai multe parfumuri pe Notino.ro, iar de astăzi vreau să vi le prezint rând pe rând. Înainte de a face asta trebuie însă să vă spun că pe Notino ne întâmpină reducerile de toamnă. Produse din categoriile de parfumuri, îngrijirea tenului și a corpului, îngrijirea părului și make-up vin cu 20% reducere. Pentru a beneficia de reducere folosiți codul:

newro20

Sute de produse se află acum pe lista produselor ce pot fi achiziționate cu reducere. Eu am adăugat deja câteva pe lista mea cu produse preferate, sper ca până joi să reușesc să plasez și o comandă nouă. Îmi place foarte mult că sunt reduceri la produse noi, ceea ce înseamnă că am ocazia de a le încerca. Știu că 20% poate părea o reducere mică, dar cu cât sunt mai multe produse cu atât reducerea este mai mare. Promoția este valabilă în perioada:

2 Septembrie 2019 -8 Septembrie 2019

Sunt sigură că deja vă gândiți oare ce produse mi-ar fi putut atrage atenția și de aceea m-am gândit să vă prezint unul. Numele lui este TONYMOLY TAKO, iar poza lui o poți vedea mai jos. Este un produs foarte drăguț care sper să mă încânte și prin calitate. Ce este el? Este o mască facială pentru cu rățare și strălucire. În plus această cremă ajută la micșorarea porilor.

Partea cea mai drăguță este că există mai multe variante de astfel de creme. Fiecare dintre ele are ambalaj și culoare diferită. În plus trebuie să recunosc că mă încântă să am mai multe variante de creme. În felul acesta le voi putea aplica periodic și să am grijă de tenul meu. Prețul lor mi se pare foarte accesibil chiar și în acest moment, dar cu toate acestea nu aș putea rata ocazia de a beneficia și de o mică reducere.

Far Away Avon – Review

Așa cum vă spuneam la începutul articolului astăzi vreau să vă povestesc despre unul din parfumurile comandate de la Notino. Numele lui este Far Away și se numără printre produsele Avon pe care le ador acum. Trebuie să vă recunosc că este pentru prima oară când îl încerc și deja îmi este greu să mă despart de el. În plus trebuie să menționez că nu se regăsește pe lista cu produse reduse, dar în schimb are un preț foarte accesibil.

Am ales acest parfum deoarece am citit în mai multe locuri că este foarte dulce, iar eu ador parfumurile dulci. Cu toate acestea parfumul are și o notă de fresh care te face să îl adori de la prima încercare. Cel mai puternic se simt notele lemnoase, iar mai apoi notele de iasomie. Legat de persistență trebuie să recunosc că este foarte bun. Am avut zilele în care mă dădeam de dimineață și încă se simțea și a doua zi. Mie îmi place foarte mult să dau cu un strop pe o haină și apoi să o las în dulap. În scurt timp și restul hainelor vor prelua parfumul.

Ce părere aveți despre toate acestea? Ați încercat parfumul Far Away? Ce produse de pe lista cu reduceri vă atrag atenția?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.