2 SERIALE POLIȚISTE PE CARE ÎNCĂ LE URMĂRESC CU DRAG (2)

Bună seara, scumpele mele! Abia acum am observat că am greșit titlul articolului, data trecută, dar am modificat. Astăzi vreau să continui seria serialelor polițiste pe care le urmăresc cu drag. Așa cum v-am obișnuit deja vă voi prezenta două seriale speciale pentru mine. Pentru că nu aș putea să fac un clasament m-am gândit să vă prezint serialele în ordinea în care îmi aduc aminte de ele.

3. CASTLE

Castle este un serial polițist foarte comic. Pe scurt: acesta prezintă peripețiile unui scriitor de succes care într-o zi se gândește că ar fi mai bine să se inspire direct din viața reală a polițiștilor. Cu ajutorul unui prieten cu influență el ajunge să lucreze alături de detectivul Beckett. Doamna detectiv ajunge în scurt timp o muză pentru scriitor, iar Castle devine oficial partenerul ei.

Episoadele au mereu umor de calitate în ele, dar și acțiune. Eu recomand savurarea fiecărui episod pentru că împreună ele formează o mare poveste. Nu știu dacă se găsește online, încă nu am avut timp să caut. Cu toate acestea știu sigur că l-am văzut pe Diva deci puteți încerca să urmăriți programul lor.

4. BODY OF PROOF

Autopsia Crimei este un serial care m-a cucerit încă de la primul episod. Megan Hunt obișnuia să fie un neurochirurg de succes, din păcate un accident a pus capăt carierei sale. Cu toate acestea ea nu s-a lăsat ci din contră a ajuns cel mai bun examinator medical. De foarte multe ori persoanele din jur o pot considera dificilă, dar cu toate acestea ea reușește să rezulve caz după caz. Alături de ea se află o echipă de profesioniști care sunt gata să afle adevărul.

Mie cel mai mult mi-a plăcut acest serial deoarece prezintă și diverși termeni de specialitate. Fiecare episod pare desprins din realitate și sinceră să fiu până acum nu m-am plictisit uitându-mă la ele. Un lucru care mă întristează însă este faptul că s-au oprit doar la trei sezoane.

Ce părere aveți despre aceste seriale?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.