Afla top 3 motive pentru care vei dori sa porti un corset postnatal

Dupa ce nasti toata lumea ta si viata ta se schimba. Traiesti un alt episod, esti si te simti diferit. Din punct de vedere al schimbarilor fizice vei avea de parcurs un drum lung spre a reveni la formele de dinainte de sarcina. Cel putin iti vei dori sa scapi de kilogramele in plus acumulate, pentru armonia formelor.

Una din marile probleme ale unei femei ce abia a nascut este ca nu se poate ocupa curand de o dieta, daca alapteaza. Pentru a sustine alaptatul consumul de calorii trebuie sa fie mai mare. Cand isi doreste sa inceapa un antrenament serios, dupa cateva saptamani de la nastere, incepe si partea mai grea din viata de mamica – colici, nopti pierdute, zile in care notiunea timpului este despre cat mananca bebelusul sau scutece schimbate.

Una din recomandari este o masura timpurie ce poate ajuta la recapatarea formelor si se refera la un corset postnatal. Acesta este indicat oricui, fie ca a fost vorba de nastere naturala sau prin cezariana. Iata si de ce este benefic:

Nu incomodeaza cu nimic

De fapt in timp ce il porti iti poti face rutina zilnica, ai grija de bebelus, de tine. Practic nu te limiteaza sa faci tot ceea ce faci de obicei. Nici nu trebuie sa iti intrerupi programul. Poti purta un corset sau o centura postnatala de ce nu – vei gasi la Clessidra astfel de produse – chiar si sub haine, asadar daca iesi la plimbare cu bebelusul nu trebuie sa te gandesti sa dai jos centura/corsetul.

Ajuta la aplatizarea zonei abdomenului

Stii foarte bine ca imediat dupa nastere incepe si procesul natural de retragere a uterului astfel ca volumul acestuia sa scada considerabil. Nu poti depune efort, insa poti sa faci ceva pentru a amplifica acest efect si a nu ramane cu burta, dupa cum popular se spune – sa porti corsetul sau centura postnatala de la Clessidra.

Pe termen lung, efectul este si mai bun, daca alegi si poti sa porti un corset ce iti incalzeste zona, cu efect termic care actioneaza asupra stratului de grasime. Nu este gresit insa sa porti si centura, care se adapteaza in functie de cat de multa compresie suporti asupra zonei. 

Te ajuta cu durerile post partum

Ceva mai sensibila este situatia dupa o operatie de cezariana. Daca esti intr-o astfel de situatie, stii ca nu poti presa zona nici prea tare, asadar evita corsetele dedicate antrenamentelor. Poti purta insa centura postnatala de la Clessidra, produs special conceput pentru mamici. Aceasta te ajuta mai mult decat crezi pentru ca sustine coloana mai bine, pentru ca iti mentine zona abdomenului astfel ca durerile de dupa operatie sunt poate mai usor de suportat.

In plus, eviti ca hainele tale sa se atinga constant de operatie si din cauza miscarilor tale sa ai senzatii ciudate sau teama ca operatia este atinsa – zona este foarte sensibila o vreme, pana la cicatrizarea totala.

Descopera produsele acestea la clessidra.ro.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.