Simon’s Cat sau cum să râzi toată ziua

Încă de mică am fost învățată să iubesc pisicile și cred că din cauza asta ador toate videoclipurile care le conțin. Datorită unei reclame de la televizor am reușit să aflu despre Simon’s Cat și de atunci m-am abonat la canalul lui. Mai pe scurt acest om realizează animații haioase cu pisici, inițail a fost doar una, iar mai apoi a mai apărut și o mogâldeață mică. De fiecare dată videoclipurile te lasă cel puțin cu un zâmbet larg pe față.

Nu știu dacă ați încercat vreodată să faceți baie unei pisici. Totuși credeți-mă că de cele mai multe ori reacționează ca în video-ul de mai sus. Bine, nu fug de acasă, dar s-ar putea să ai nevoie de mai multe bandaje la sfârșitul zilei. Mai sus este doar prima parte din serie, pentru a le vedea pe restul îți recomand să accesezi link-ul. Îți garantez că fiecare parte este la fel de interesantă și haioasă.

Îmi plac foarte mult aceste video-uri pentru că atrag atenția asupra faptelor nevinovate realizate de micuța pisică. De fiecare dată îl vom vedea cum se distrează, dar nici măcar o dată stăpânul ei nu apelează la violență. Acest lucru trebuie apreciat mai ales că pisicile nu știu dacă ceea ce fac este bine sau nu, iar noi trebuie să le învățăm.

În concluzie dacă aveți nevoie de un mic motiv pentru a zâmbi atunci ar trebui să urmăriți Simon’s Cat. În plus dacă vă abonați la canalul lor veți avea șansa de a primi notificări de fiecare dată când un nou videoclip este postat. Știu că nu postează des, dar trebuie să recunoaștem că realizarea unui astfel de videoclip presupune mult timp. Eu una am urmărit videoclipuri și de mai multe ori fără a mă plictisi.

Voi ce părere aveți despre acest canal? Cum vi se par animațiile realizate de acesta?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.