De ce are nevoie mașina ta de cutii portbagaj?

Te-ai gândit să mergi undeva în vacanță cu mașina? Atunci ar trebui să verifici de cât spațiu se pot bucura bagajele tale. Știu că este mai ușor să pui bagajele pe locurile din spate ale mașinii, dar acest lucru nu este foarte practic. Dacă de exemplu vei pleca în vacanță cu toată familia, poate și cu câțiva prieteni atunci ar trebui să te asiguri că toate locurile sunt libere. Dacă totuși ai nevoie de mai mult spațiu pentru bagaje atunci ar trebui să cumperi cutii portbagaj pentru mașina ta.

La ce se folosesc cutiile portbagaj?

Așa cum probabil deja ți-ai dat seama ele sunt folosite în principal pentru compensarea spațiului foarte mic destinat bagajelor. În prezent există două tipuri de cutii portbagaj: cu prindere pe barele transversale și cu prindere pe carligul de remorcare. Sincer eu aș opta pentru ambele variante pentru a avea ocazia de a câștiga mai mult spațiu. În plus pot apela la oricare din ele în funcție de ce am nevoie.

Ce cutii portbagaj mi-au atras atenția?

Trebuie să recunosc că eu aș lua două doar pentru a avea una de rezervă în caz că se întâmplă ceva cu prima. Nu poți știi niciodată ce îți rezervă viitorul și de aceea este bine să fi pregătit. În plus o astfel de cutie nu costă foarte mulți bani, mai ales dacă este luată de la autolucas.ro. Aici am putut să observ cele mai bune prețuri și în plus din câte am citit produsele sunt de o foarte bună calitate. Tocmai de aceea vă prezint mai jos două modele care pe mine m-au atras.

Cutie portbagaj Junior Altro 460 Negru Lucios Dual Side

Această cutie portbagaj m-a atras deoarece are o lungime foarte mare. Desigur acum ea trebuie aleasă doar dacă și mașina permite acest lucru. Cutia portbagaj ar trebui să arate bine pe mașina noastră și să nu dea impresia altcuiva că ea defapt este în plus. Tocmai de aceea vă recomand să citiți detaliile tehnice înainte de a face o achiziție. Veți putea descoperi acolo și greutatea maximă, aceasta trebuie respectată mai ales dacă ne dorim să folosim cutia mai mult timp.

Un alt aspect care mi-a plăcut la cutia de mai sus este faptul că ea este disponibilă și în nuanța de alb lucios. Mereu am adorat această culoare și sunt sigură că ea poate fi adăugată cu succes la multe mașini. Înainte de a face însă o alegere ar trebui să ne uităm exact ce modele există. În felul aceasta vom putea alege culoarea cea mai apropiată de mașina noastră.

Cutie portbagaj pe carligul de remorcare Towbox V1 DOG Gri + Dispozitiv de reglare a ventilatiei TBA0004

Cea de a doua cutie portbagaj care m-a atras este cea de mai sus. Trebuie să recunosc că modelul mi-a tras atenția deoarece în el se pot transporta și animale având sistem de ventilație inclus. În felul acesta ne vom putea folosi de această cutie ori de câte ori ne dorim să plecăm în vacanță alături de micuțul nostru prieten. O astfel de cutie asigură un drum liniștit atât pentru animăluțul nostru cât și pentru șofer. Primul va avea parte de o călătorie liniștită, iar cel de al doilea se poate concentra la drum.

Știu că până acum v-am povestit despre bagaje, dar trebuie să găsesc o soluție și pentru cei care nu au cu cine lăsa animăluțul preferat atunci când merg în vacanță. Spre bucuria mea observ că tot mai multe persoane merg în vacanță cu animăluțul de companie. Tocmai de aceea vreau să le povestesc despre modalitatea aceasta de transportare a lui. prțeurile mie mi se par foarte atractive, deci cu siguranță am avea multe de câștigat.

Voi ce părere aveți despre aceste produse?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.