Recomandări Seriale: Grimm

Salutare. Astăzi vreau să vă prezint un serial care face legătura între lumea criminalilor și cea a ființilor paranormale. Mai mult decât atât serialul Grimm are de multe ori la bază Poveștile scrise de Frații Grimm. Cu toate acestea serialul aduce crimele în zilele noastre, ființele supranaturale fiind mai multe și mai puternice. Cu toate acestea o singură persoană se poate, inițial, lupta cu acestea. Numele lui este Nick Buckhardt și este printre ultimii Grimi în viață.

Grimii sunt cei care pot vedea adevărată față a ființelor supranaturale, dar numai atunci când ele sunt nervoase sau vor să își scoată la iveală adevărata față. Ei pot fi văzuți și de oamenii normali, dar doar în puține cazuri și de cele mai multe ori aceste întâlniri se soldează cu moartea omului. Ființele supranaturale se regăsesc în serial sub numele de Wesenii.

Nick este însă primul Grim care alege să nu omoare decât Wesenii răi. Tocmai de aceea el începe să își facă prieteni în lumea Wesen neștiind că chiar și șeful lui este la rândul său un Wesen. Povestea se complică pe parcurs apar relații „nepotrivite”, sarcini „nedorite”, dar și multe peripeții. De asemenea vom fi invitați să aflăm mai multe reguli ale lumii Wesen, dar și crimele care au loc cu acordul celor de la putere.

Eu inițial am descoperit acest serial pe AXN, dar pentru că deja era pe la episodul 10 am început să caut online episoadele. Spre bucuria mea toate cele 6 sezoane ale serialului sunt disponibile online, deci dacă vreți să vă încântați privirile cu ele acum este cel mai bun moment. Vă recomand să vedeți toate episoadele deoarece între ele există de foarte multe ori legătură, iar un episod pierdut poate înseamna ratarea unor informații prețioase.

Dacă sunteți fani ai serialului Supranatural atunci îl veți adora pe acesta. Trebuie să recunosc că are mai puțină violență decât precedentul și tocmai de aceea îl puteți vedea alături de copii, evitând în schimb scenele interzise lor.

Ați văzut deja acest serial? Ce părere aveți despre el?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.