4 ponturi eficiente pentru a-ti vinde casa repede

Piata imobiliara mai tot timpul abunda de oferte cu case, apartamente, spatii si terenuri de vanzare sau de inchiriat. Ofertele sunt care mai de care mai variate, si cu siguranta fiecare are posibilitatea sa gaseasca ceva dupa propriile dorinte si nevoi. Tocmai oferta variata este motivul pentru care vanzarea unei case sau a unui apartament reprezinta o adevarata provocare. Iar pentru vanzari case in Ploiesti cel mai simplu si mai inteligent este sa apelezi la o agentie imobiliara locala. 

Chiar daca alegi calea unei agentii imobiliare, raman cateva lucruri pe care trebuie sa le faci de unul singur pentru a facilita vanzarea. Pentru a stii cu exactitate despre ce este vorba, am ales ca in articolul de azi sa iti oferim 4 ponturi eficiente, cu ajutorul carora ai posibilitatea sa iti vinzi casa intr-un timp record.

1. Detaseaza-te emotional de casa pe care urmeaza sa o vinzi

Cu totii ne atasam emotional de lucrurile ce ne inconjoara, pe care le folosim zi de zi, de locurile in care obisnuim sa ne petrecem majoritatea timpului. Si cand vine vorba despre casa in care am copilarit sau am trait pentru o lunga perioada de timp, lucrurile sunt cu atat mai complicate. Tocmai de aceea, cand vine momentul sa faci o schimbare si sa te desparti de vechea locuinta trebuie mai intai sa te detasezi emotional de aceasta.

2. Stabileste un pret corect

Stabilirea unui pret prea mare, nerealist, iti va diminua substantial sansele de a obtine mai multi bani sau chiar de a putea vinde casa. Pretul foarte mare pur si simplu te va scoate din sfera de interes a potentialilor cumparatori, si vanzarea casei va fi mult ingreunata. In momentul in care decizi sa iti pui casa la vanzare trebuie sa tii cont de asteptarile pietei si de valoarea reala a locuintei. De asemenea, negocierea ulterioara nu trebuie sa includa o marja mai mare de 5% fata de suma pe care o doresti de fapt.

3. Foloseste fotografii de calitate

Fotografiile care apar despre imobil sunt primele care atrag atentia potentialilor cumparatori, reprezentand astfel baza unei vanzari de succes. Acesta este motivul pentru care este foarte important ca fotografiile sa fie de o calitate ireprosabila.

4. Prima impresie atarna greu in decizia de cumparare

Felul in care arata locuinta ta, in momentul in care are loc prima vizionare, poate duce la succesul sau esecul unei tranzactii. Inainte de toate, locuinta ta ar trebui sa fie igienizata: proaspat zugravita, in culori luminoase, de preferat alb. Culorile intense sau combinatiile cromatice personalizate pot crea un impact vizual negativ.

De asemenea, este foarte important modul in care este aranjata casa, din punct de vedere estetic. Pozitionarea mobilei trebuie sa dea impresia de spatiu, intreaga locuinta sa fie bine luminata iar obiectele personale nu trebuie lasate la vedere. Acestea sunt 4 lucruri pe care poti sa le faci tu, ca si proprietar pentru a usura vanzarea casei tale. Dar chiar inainte de aceste 4 lucruri, este foarte importanta sa alegi o agentie care se ocupa cu vanzari case Ploiesti, aceasta facilitand de asemenea vanzarea.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.