Ce haine pentru gravide pot fi achizitionate de la Iya.ro?

Bună seara, dragile mele. Tocmai mi-am dat seama că nu v-am povestit mai deloc despre hainele care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei însărcinate. Chiar dacă eu nu m-am bucurat încă de o sarcină, am avut ocazia de a discuta cu multe mame și viitoare mame. În felul acesta am putut să aflu multe lucruri interesante pe care vreau să le împărtășesc cu voi. Știu că la prima vedere totul pare foarte simplu, dar adevărul este că perioada sarcinii poate deveni destul de stresantă.

Înainte de a vă prezenta câteva din hainele pe care trebuie să le achiziționezi trebuie să vă menționez că acestea pot fi achiziționate direct online. Mai exact găsim haine gravide pe Iya.ro. Tot ce avem de făcut este să găsim câteva ore libere în care să căutăm modele de produse. Este foarte important să vedem toate produsele pentru a fi sigure că le-am ales pe cele mai potrivite.

Rochii gravide pe Iya.ro

Știu că poate părea ciudat să cumperi rochii doar pentru că ești gravidă, dar acest aspect este foarte important. O să observi în scurt timp că rochiile pe care le ai deja în dulap sunt mult prea mici pentru a fi purtate. Tocmai de aceea cel mai bine este să apelezi la rochii pentru gravide.

În plus există unele modele care pot fi purtate și după sarcină. Aceste rochii vin cu un sistem care te va ajuta să alăptezi liniștită. Sinceră să fiu mie îmi plac mai mult acest rochii tocmai pentru că au atât de multe funcționalități. Așa cum vă spuneam și mai sus am gasit rochii gravide pe Iya.ro. La ei am văzut cea mai mare varietate de rochii pentru femeile gravide, dar și modele care pot cu ușurință să fie purtate și atunci când vremea este mai răcoroasă decât de obicei.

De exemplu rochia de mai sus se numără printre modelele care pot fi folosite cu ușurință și în cazul alăptării. O astfel de rochiță poate fi purtată atât pe perioada sarcinii, cât și pe perioada alătării, iar după aceea poate fi purtată ca o rochiță normală. Rochia este superbă, bulinuțele scoțând în evidență burtica, dar și tenul viitoarei mămici. În plus materialul este unul de calitate care nu va incomoda nici mămica, nici bebelușul.

Un alt model care m-a cucerit este cel de mai sus. La fel ca și în cazul primului vorbim despre o rochie care poate fi purtată și în perioada alăptării. Eu aș adăuga-o pe lista mea de dorințe pentru că poate fi purtată și în perioada rece. Tot ce ne mai trebuie este o pereche de cizme lungi sau de colanță. Modelul este unul foarte fashion care va atrage rapid atenția celor din jur. În plus achiziționarea unei astfel de rochii face foarte ușoară alegerea unei ținute. Tot ce avem de făcut este să asortăm 3 produse și am scăpat de micuța problemă.

Pijamale și cămăși de noapte gravide

Pe perioada sarcinii somnul poate deveni o reală problemă. În primul rând pentru că va fi destul de greu să dormi în anumite poziții. Mai apoi dacă alegi greșit pijamaua vei avea foarte mult de suferit. De această dată primul lucru care ar trebui să conteze este materialul din care este realizată, mai apoi mărimea și în final modelul pijamalei. Credeți-mă că atunci când ea va rămâne prea mică nu vă veți mai gândi ce model v-a atras la ea.

Eu personal aș opta pentru o cămașă de noapte deoarece mi se par mai ușor de îmbrăcat. În plus aceste produse permit corpului să transpire pe parcursul întregii nopți. Cu toate acestea nu le-aș recomanda dacă temperaturile sunt foarte scăzute. Să nu uităm că în această perioadă suntem responsabile și pentru micuțul suflețel din burtica noastră.

Beneficiile achiziționării de haine pentru gravide de pe Iya.ro

Principalul beneficiu este că totul se poate face online. Asta înseamnă că veți putea intra pe Iya.ro și alege produsele la orice oră. Tot ce aveți de făcut este să le adăugați în coșul de cumpărături, să finalizați comanda și apoi s așteptați sosirea lor. Mai apoi garderoba voastră va avea toate hainele de care veți avea nevoie în această frumoasă perioadă. Dacă ați uitat ceva nu vă faceți griji puteți plasa oricând o nouă comandă. Singura condiție este ca produsul pe care îl doriți să mai fie pe stoc.

Pentru a îi contacta pe cei de la Iya.ro puteți folosi:

Adresa: Strada General Dragalina, Nr. 120, Turda, jud. Cluj

Punct de lucru: Strada Lianelor, Nr. 8, Turda, jud. Cluj

E-mail: contact@iya.ro

Telefon: 0742 098 188

Sursa:https://www.iya.ro/

Ce părere aveți despre toate acestea?

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.