RECOMANDĂRI SERIALE: ZALIM ISTANBUL (NEMILOS ISTANBUL)

Bună seara, scumpele mele. Trebuie să vă menționez că atunci când am decis să scriu acest articol nu știam că deja primul sezon al serialului a fost difuzat la noi în țară. Cu toate acestea pentru cei care nu au avut ocazia de a îl vedea voi posta acest articol. În plus voi lăsa la finalul lui și câteva informații despre sezonul 2 pentru cei care deja l-au văzut pe primul.

Am descoperit acest serial când în Turcia se difuza ultimul episod și trebuie să vă recunosc că mi-a plăcut. Serialul nu are o acțiune foarte complexă, fiind mai mult o dramă, dar atrage prin poveștile transmise. Sper totuși că sezonul 2 va fi și mai captivant pentru că mă aștept la niște răsturnări de situație.

Zalim Istanbul este o producție marca Kanal D Turcia. Știu că la noi în țară au mari probleme privind difuzarea serialelor și tăierea lor excesivă, dar în Turcia lucrurile stau altfel. Am reușit să descopăr foarte multe seriale drăguțe care poartă semnătura acestui post de televiziune.

ZALIM ISTANBUL – NEMILOS ISTANBUL

Agah Bey este disperat să găsească o fată care să aibă grijă și care să se căsătorească cu nepotul lui Nedim. Acesta a suferit în tinerețe un accident și de atunci stă în scaunul cu rotile. Agah ajunge în scurt timp la Neriman, soacra lui Seher, pe care o roagă să îi caute o mireasă.

Bătrâna plănuiește însă în secret să o căsătorească pe nepoata ei, Ceren, cu tânărul bogat. Tânăra fata este mințită de bunică că urmează să se căsătorească cu fratele chipeș al lui Nedim, Cenk. Lucrurile se complică atunci când în casă ajunge Cemre, sora lui Ceren. Între tânăra fată și Nedim se va lega o frumoasă relație. Dar ce se va întâmpla atunci când intrigile vor fi mai puternice decât orice relație?

Sezonul 2 Zalim Istanbul – Nemilos Istanbul

Povestea noastră se complică pas cu pas, cei doi îndrăgostiți fiind nevoiți să se întoarcă la Istanbul. Zilele trecute am reușit să văd un promo din care reieșea că Nedim se va întoarce pe picioarele lui în sânul familiei, dar nu știu de ce nu mai reușesc să dau de el. Dacă îl găsesc voi reveni cu un mic update. Chiar sunt curioasă prin ce peripeții urmează să treacă și dacă vor reuși să rupă nunta făcută în ultimul episod.

UPDATE: L-am găsit 🙂

Ce părere aveți despre acest serial? Ați reușit să îl vedeți?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.