Deschiderea unui salon este mai ușoară cu utilarisaloane.ro

Mereu m-am întrebat ce presupune deschiderea unui salon. De unde fac rost acestea de produse și cam care ar fi costurile. Zilele trecute am avut ocazia de a descoperi utilarisaloane.ro. Această firmă se ocupă cu comercializarea de echipamente și produse noi pentru saloane. În plus ei pun la dispoziția clienților mai multe oferte și promoții. În felul acesta oricine vrea să își deschidă un salon poate apela la ei pentru ajutor. Prețurile mi s-au părut foarte atractive, mai ales cele de la pachete pentru că vin cu reduceri consistente.

Știu că la prima vedere deschiderea unui salon pare un lucru ușor, dar el presupune o investiție serioasă. În plus pentru ca numărul de clienți să crească echipamentele trebuie să fie de ultimă generație, iar personalul să fie foarte bine calificat. Primul lucru pe care trebuie să îl avem în vedere atunci când vrem să deschidem un salon este scopul lui. În zilele noastre există numeroase tipuri de saloane: de coafat, de make-up, de slăbit, de înfrumusețare etc. Fiecare dintre ele trebuie dotat cu echipamente corespunzătoare.

Salon pentru remodelare corporală

Nu știu de ce dar mereu am fost atrasă de saloanele de remodelare corporală. Acestea mi se par mici raiuri pentru persoanele care se luptă cu kilogramele în plus. Cu toate acestea un astfel de salon presupe existența mai multor aparate, fiecare având rolul său. Mie cel mai ok mi se pare ca salonul să înceapă mai întâi cu câteva aparate și mai apoi să investească o parte din profit în alte aparate pentru remodelare corporală.

Pentru astfel de saloane sunt foarte folositoare aparatele ca și cel de mai sus. Acesta are patru funcții foarte importante:

  • Criolipoliza cu ajutorul căreia se poate reduce grăsimea din anumite zone ale corpului. Acesta este foarte important pentru remodelarea corpului, dar și pentru scăderea în greutate. În plus acest proces nu afectează organismul.
  • Cavitația 40K aceasta ajută la pierderea în centimetrii. Mai exact prin acest proces celulele de grăsime sunt distruse și apoi eliminate în organism. Nici acest proces nu este dureros și nu afectează organismul celei care apelează la el.
  • Frecvența radio aceasta este foarte importantă pentru cele care își doresc o piele întinsă și plăcută la atingere. Undele radio vor ajuta la regenerarea colagenului și astfel la îmbunătățirea pielii.
  • Lipo Laser care ajută la acționarea asupra celulelor adipoase. Acestea ajută corpul să obțină mai multă energie, iar dacă sunt folosite alături de exerciții rezultatul va fi unul și mai bun.

Deschiderea unui salon de cosmetică

Fiecare dintre noi ne dorim să fim cât mai frumoase, să ne păstrăm cât mai mult tenul tânăr. Pentru ca acest lucru să fie posibil uneori trebuie să apelăm și la serviciile oferite de un salon de cosmetică. Tocmai de aceea consider că deschiderea unui salon de cosmetică și achiziționarea de aparate profesionale este o decizie foarte bună. Dacă facem investițiile încet și cu cap atunci cu siguranță vom avea și clienți. Important este să adunăm persoane care să ne recomande și apoi să facem totul pentru ca să ne îmbunătățim serviciile. Mai apoi lucrurile vor merge de la sine și afacerea va prospera.

Eu consider că într-un salon de cosmetică este obligatorie prezența unei combine cosmetice. Acestea pot avea un număr mai mic sau mai mare de funcții și tocmai de aceea ar trebui alese cu grijă. De exemplu cea de mai sus are 11 funcții cosmetice. Galvanoderm mi se pare cea mai atractivă funcție a combinei. Această procudură este folosită pentru reducerea ridurilor și îmbunătățirea circulației sangvine a pielii. Pentru a vedea toate funcțiile pe care le are combina cosmetică vă recomand să intrați direct pe pagina ei.

Pe cei de la utilarisaloane.ro îi găsiți:

  • La adresa: Bd. Timisoara 56, sector 6, Bucuresti, Romania
  • La telefon: (+40) 745 301 472, (+40) 734 902 535

Ce părere aveți despre aceste idei?

2 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.