De ce are nevoie copilul tau in acest nou an scolar?

A inceput din nou scoala – insotita de o multitudine de emotii atat pentru tine, cat si pentru copii. Pentru ca fiecare nou an scolar e diferit, copilul tau are nevoie de rechizite scolare ce se pliaza pe cerintele clasei. De exemplu, daca e la gradinita sau in clasele primare, are nevoie de caiete speciale si multe, multe creioane colorate.
Inainte de ambalajele frumos colorate, nu uita sa le verifici si calitatea. In cele ce urmeaza iti voi prezenta cateva rechizite de care copilul tau are nevoie in noul an scolar. Ele trebuie inspectate cu atentie pentru a nu avea surprize pe viitor. Prin surprize ma refer la incetinirea performantelor scolare a copilului.

Caietele – cum trebuie sa fie acestea?

Stii prea bine ca cel mic isi va indrepta atentia catre cele viu colorate, imprimate cu super eroii indragiti. In schimb, nu tot ce se se prezinta frumos este si calitativ – aici intervii tu. Pentru a nu exista neintelegeri in ceea ce priveste alegerile copilului si alegerile ale tale, iti prezint magazinul Pintexim Fabrica de Papetarie.

Cum trebuie sa fie caietele? Ei bine, acestea trebuie sa aiba coperti si foi groase – daca sunt subtiri, intr-un moment de neatentie, copilul le poate rupe si va trebui sa ii achizitionezi altele noi. Nu in ultimul rand, daca sunt gata liniate, cu atat mai bine.

Instrumentele de scris

Instrumentele de scris sunt printre cele mai importante. In primul rand, daca cel mic este in clasele primare, indeamna-l sa scrie cu stiloul. De ce? Asa isi va dezvolta scrisul – unul cat mai frumos si clar. Apoi, dupa ce creste, va avea nevoie de pixuri pentru a putea scrie mai repede.

Si in cazul pixurilor trebuie sa fii atent/a la cateva lucruri – sa nu zgarie hartia, sa nu curga pasta si sa nu scrie intrerupt. Aceste rechizite scolare trebuie alese cu grija pentru a stimula reusitele si performantele la ore.

Copertile – inca necesare sau nu?

Copilul tau s-ar putea sa aiba impresia ca invelitorile caietelor si ale cartilor sunt invechite. Explica-i rolul lor de baza. Ele, in primul rand, ii protejeaza caietul mult mai mult decat o poate face coperta propriu-zisa, indiferent de cat de groasa e. Nu in ultimul rand, in cazul in care are tendinta de a scrie cu pixul pe coperta caietului, va face acest lucru pe coperta – ea se sterge usor cu un servetel.

In aceeasi ordine de idei, caietele si cartile nu vor mai avea acele colturi indoite din cauza neatentiei – sa nu uitam ca acestea sunt oglinda elevului, deci trebuie sa arate prezentabil. Chiar daca poate par demotate, copertile sunt cele ce protejeaza rechizitele in totalitate.

Ai la dispozitie toate gama de rechizite scolare de pe Pintexim.ro. Probabil ai observat ca mai ales acum, cand a inceput scoala, preturile sunt mult mai mari in magazinele fizice. La Pintexim lucrurile stau atfel – calitatea e mereu la pretul pe care ti-l doresti.

In plus, cumparand rechizite din mediul online economisesti si timp. Gasesti la Pintexim toate lucrurile de care copilul tau are nevoie pentru ca si acest an scolar sa fie pietruit cu reusite.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.