Amintiri din copilărie: Vrăji-Gemenele

Azi am reușit să dau pe un post de desene-animate și am fost surprinsă să descopăr că desenele animate nu mai au farmec. Îmi amintesc și acum cum stăteam cu sora mea în fața televizorului și ne puteam uita la desene toată ziua. Pur și simplu erau haioase, interesante și de puține ori aveau același subiect. Partea cea mai bună este că o parte din desenele copilăriei mele se regăsesc acum și online. Tocmai de aceea m-am gândit să vă prezint câteva desene/filme care mie mi-a rămas în inimă.

Twitches – Vraji-Gemenele

În ziua în care Alex și Camryn s-au născut în Coventry se ducea o luptă aspră împotriva „Întunericului”. Doar magia tatălui lor, Aron, a făcut ca cele două geme să supraviețuiască confruntării cu întunericul. Cu toate acestea tărâmul lor era mult prea periculos pentru două copile nou-născute, așa că ele au fost aduse de protectorii lor pe pământ.

Alex a nimerit la o familie mai săracă, mama ei adoptivă decedând la câțiva ani distanță. Astfel tânăra fata a fost nevoită să muncească pentru a se întrețime. Pe de cealaltă parte Camryn a ajuns la o super bogată familie. Fata are tot ce își dorește ea, inclusiv un dulap cât camera surorii sale.

Până la vârsta de 21 ani cele două fete nu au știu una de existența celeilalte. În plus mama lor naturală, Miranda, a crezut că ele au murit. Dar acum Întunericul este mai puternic ca niciodată și amenință să distrugă Coventry. Oare vor putea cele două vrăji-gemene să îl înfrunte? Vor putea trece peste toate barierile care până acum le-au despărțit?

Vrăji-Gemenele părerea mea

Sincer mi-au plăcut foarte mult cele două părți ale acestui film. Am savurat fiecare moment și trebuie să recunosc că ultima oară le-am văzut chiar la finalul ultimei sesiuni. Două colege mi-au reamintit de el și am zis că trebuie să îl revăd. Parcă eram din nou copil, trăiam fiecare minut alături de personaje.

Chiar dacă l-am mai văzut de cel puțin patru ori, când eram mică, acum l-am văzut parcă cu alți ochi. Deja nu îl mai priveam din perspectiva fetiței care spera să aibă și ea puteri magice și încerca toată ziua vrăjile din film, ci din perspectiva adultului. Cu toate acestea l-aș revedea chiar și acum. Este genul de film care îți rămâne în suflet și de care eu una nu m-aș plictisi.

Ați văzut acest film? Cum vi s-a părut?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.