De ce avem nevoie de centrale termice?

Cum se lasă frigul cum încep să caut în casă cel mai călduros loc. Iarna, sinceră să fiu, nu aș ieși deloc din casă. Totuși, din păcate, nu poți pleca cu tot cu sobă după tine în oraș. Așa că atunci când am ceva de rezolvat în oraș stau doar cu gândul la clipa în care mă voi întoarce în călduroasa mea camer. De multe ori călduroasă însemnând cu câteva grame mai cald decât afară. De ce? Pentru că a mea casă nu este dotată cu centrale termice ci cu sobe. Astfel atunci când nu e nimeni acasă trebuie să fac mai întâi focul și deabia după să mă și încălzesc.

Când am vrut să ne băgăm și noi gazele ca să scăpăm de achiziția lemnelor și a cărbunilor nu s-a putut din cauza legislației. Acum când am ajuns să le putem băga trebuie mai întâi să luăm o centrală termică. Știu că se pot băga și fără, dar cu toate acestea noi ne dorim gaze în special pentru a putea achiziționa o centrală termică pe gaz. Dacă băgăm gazele și nu avem centrală riscăm să plătim multe luni degeaba. Tocmai de aceea am început să caut soluții online la problema noastră.

De unde se pot achiziționa centrale termice?

Există foarte multe site-uri online care se ocupă cu comercializarea de centrale termice. Cu toate acestea eu vă recomand să vă uitați pe quickshop.ro. Acest magazin online mi-a atras atenția prin numărul mare de centrale pe care le are la vânzare, le puteți vedea și voi aici: https://www.quickshop.ro/centrale-termice-accesorii-c1-p1. Găsești orice ți-ai dori, iar prețurile sunt foarte accesibile. Eu m-am uitat puțin peste pachetele de produse și peste piesele de schimb și am rămas plăcut impresionată.

Efectiv fiecare produs se bucură de locul lui în acest magazin online. Este foarte ușor să găsești ceea ce ai nevoie. Tot ce ai avea de făcut ar fi să alegi categoria potrivită și mai apoi vei fi ghidat spre produse. De asemenea mai există și posibilitatea de a căuta cu ajutorul lupei, dacă deja știi ce îți dorești.

De asemenea mi-a atras atenția acest magazin online pentru că oferă livrare în 24-48 ore. Chiar dacă produsele vor veni de la un furnizor ei fac tot posibilul pentru ca ele să ajungă în timpul promis. De asemenea este printre singurele firme pe care le-am văzut să se intereseze și de modul în care produsele ajung la client. Mai exact ei încearcă să găsească cele mai bune metode de transport pentru ca pachetul să ajungă la destinație în siguranță.

Câteva tipuri de centrale termice și câteva recomandări personale

Pentru că există multe tipuri de centrale termice m-am gândit să vă prezint primele care mi-au atras atenția. Trebuie să menționez că nu sunt o expertă, ci doar am ales în funcție de nevoile pe care le am. Voi puteți intra direct pe site și astfel să aflați mai multe despre toate beneficiile de care vă puteți bucura dacă apelați la quickshop.ro

Centrale termice pe gaz

Așa cum vă spuneam și mai sus pentru casa mea mi-aș dori centrale termice pe gaz. Unul din modelele care mi-au atras atenția cel mai mult este cel de mai sus. Prețul este unul acceptabil, așa cum v-am obșnuit nu este nici cel mai scump nici cel mai ieftin. În plus mi-a atras atenția faptul că vine cu alte două produse gratuit. Asta înseamnă că am mai scăpat de o grijă în plus.

Un alt lucru care m-a atras la această centrală este că vin cu o funcție care mă ajută să controlez sistemul de la distanță. Ceea ce înseamnă că nu voi mai găsi cu siguranță camera rece atunci când mă voi întoarce acasă. Vorbim despre un sistem performant, adaptat la cerințele pieței. În plus în felul acesta casa se apropie tot mai mult de una inteligentă, mai ales dacă poate fi setată de la distanță.

Centrale termice pe lemne

M-am uitat și spre astfel de produse deoarece ne gândim să facem câteva modificări și la țară. Pe acolo încă nu au băgam gazele și sinceră să fiu nu știu dacă le vor băga prea curând. Tocmai de aceea m-am gândit să găsesc o alternativă. O centrală termică pe lemne ca și cea de mai sus consumă mult mai puțin decât o sobă. În plus trebuie să recunosc că este mai ușor de mutat și mult mai sigură.

Desigur pentru folosirea ei în siguranță va fi nevoie de câteva modificări, dar eu zic că se merită. În plus la țară nu stăm periodic, deci nu ar fi un cost foarte mare dacă am lua din aceasta și nu din cea pe gaze. Dacă prețul vi se pare prea mare puteți oricând apela pentru plata în rate, iar acest lucru este valabil și pentru alte produse de pe site-ul mai sus menționat.

Sunteți tentate? Atunci luați legătura cu cei de la quickshop.ro. Datele lor de contact sunt:

Telefon: 0765.277.006
E-mail: comenzi@quickshop.ro

Ce părere aveți despre aceste centrale termice? Credeți că ele își merită banii?

5 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.