Colectia de toamna/ iarna de la Capricia – pentru tinute speciale

Fiecare detaliu ce alcatuieste o tinuta este important, deci nimic de subestimat. Din intregul look-ului, partea ce tine de incaltaminte este una importanta, in conditiile in care este responsabila atat de definirea feminitatii, cat si de asigurarea unui confort pe masura.

Vestea buna pentru publicul feminin este ca are la dispozitie optiuni vizand incaltaminte in modele inedite, special concepute pentru sezonul de toamna/ iarna. Cel putin colectia pe care o propune Capricia in magazinul online este una care abunda in stiluri aparte, distinctive in comparatie cu ceea ce ofera piata la ora actuala. Imbina o serie de calitati pe care nici o femeie nu le va trece cu vederea, iar echilibrul dintre partea de confort si cea functionala este unul de scos in evidenta. Altfel spus, solutiile de la https://www.capricia.ro sunt practice si elegante, aspecte despre care putem afirma ca sunt conditii esentiale cand vine vorba despre incaltaminte.

Colectia de sezon este demonstratia faptului ca designerii nu au uitat de nevoia femeilor de a se evidentia prin ceva special, astfel dand nastere unor concepte cu totul deosebite. Tendintele care se anunta pentru noul sezon atrag prin detalii de tipul tocurilor kitten, a cizmelor in stil disco, dar si a modelelor imbracate in decoratiuni dintre cele mai interesante.

Cu ce intampina colectia de toamna/ iarna de la Clessidra reprezentantele feminine?

Inainte de toate, in acest anotimp usor fad, lipsit de armonia culorilor vibrante de vara, elementul de impact este paleta de culori intense folosite. Nelipsit este rosu – cel care subliniaza cu efect senzualitatea specific feminina. Si altele sunt tonurile care predomina in materie de incaltaminte in aceasta toamna.

In general pantofii cu toc raman piese stamenent, diferenta intre acestia si cei din anotimpul calduros fiind tocurile atipice, constructia retro sub amprenta careia stau. Cu siguranta sunt optiuni pe care orice persoana mai putin conservatoare va fi incantata sa le incerce. Din randul acestora se anunta un interes insemnat pentru modelele cu varf ascutit, dar in forma cilindrica. Sunt un stil consacrat, preferat de adeptele unor tinute cu influente western. In orice caz, sunt o alegere interesanta, indiferent daca se merge pe ideea de simplitate sau pe ceva mai sofisticat. Se potrivesc si stilului casual, deci sunt cu atat mai mult de dorit.

Bineinteles, e musai ca garderoba sa includa si incaltaminte mai groasa, pentru un plus de protectie contra temperaturilor tot mai mici inregistrate in exterior. Si in randul acestora exista o varietate de optiuni insa, deci orice stil poate fi completat de un model pe masura. Nu sunt de trecut cu vederea nici acele ghete care vin cu decupaje in zona gleznei. Din contra, sunt cu atat mai interesante, potrivite pentru adeptele unui look mai modern, atipic.

Aduc un plus de culoare si eleganta tinutelor cataramele metalice dispuse frumos pe lateralele ghetelor, alaturi de celelalte detalii metalice pe care le inglobeaza. Despre cum se prezinta toate acestea, despre calitatea deosebita reprezentata de pielea naturala pe care o au la baza si costurile echilibrate aferente poti afla personal pe capricia.ro.

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.