3 accesorii esentiale in pregatirea unghiilor pentru manichiura cu gel sau oja semipermanenta

Manichiura cu gel si cea cu oja semipermanenta este apreciata  de multe doamne si domnisoare, avand in vedere cat de bine arata si cat este de usor de intretinut. Pentru a realiza insa o asemenea manichiura, manichiuristele au nevoie de accesorii pentru unghii, cu ajutorul carora sa le pregateasca pe acestea pentru aplicarea gelului sau a ojei. Tocmai din acest motiv, am ales ca in articolul de azi sa vorbim despre 3 dintre accesoriile care sunt esentiale in pregatirea unghiilor pentru a realiza o manichiura cu gel sau cu oja semipermanenta. Sa vedem asadar care sunt aceste trei accesorii si cum contribuie acestea la realizarea unei manichiuri cu gel sau oja semipermanenta.

1. Pile pentru unghii

In ceea ce priveste pilele pentru unghii, acestea inca de la inceput pot fi impartite in doua mari categorii si anume: pile clasice sau pile electrice. Acestea se aleg in functie de gradul de abrazivitate pe care il au. Cu cat cifra este mai mica, cu atat pila este mai dura si deci mai abraziva. Cu cat cifra este mai mare, cu atat pila este mai fina si deci mai putin abraziva.

Pentru scurtatul unghiilor naturale se folosesc, in general, pilele cu o abrazivitate medie sau fina (abrazivitate 180, 240). De obicei, pilele profesionale sunt cu doua sau mai multe fete, sunt lavabile, pot fi de diverse forme (dreptunghiulare, ovale, semiluna, banana) si au grosimi diferite. Fiecare persoana alegandu-si forma si grosimea dupa preferinta.

2. Buffere pentru unghii

Buffer-ul este de fapt tot o pila de unghii, insa este o pila diferita de cea pe care am mentionat-o mai sus. Aceasta este creata special pentru finisarea unghiilor. Bufferele pot avea granulatii diferite, adica sunt buffere cu duritate mica, mare sau pentru luciu. Acestea indeparteaza imperfectiunile de pe suprafata unghiilor si ajuta la fixarea mai eficienta a ojei sau a lacului pe care urmeaza sa il folosesti.

Buffer-ul va lasa unghia curata si lucioasa, fara asperitati sau denivelari. Acest tip de pila este folosita de majoritatea manichiuristelor pentru a reda luciul natural al unghiei, pentru a o curata si pentru a pregati unghia sa fie data cu oja semipermanenta.

3. Pamatuf pentru unghii

De obicei, manichiuristele folosesc pamatuful pentru unghii dupa pilirea acestora. Pamatuful este menit sa indeparteze praful atat de pe suprafata unghiilor cat si de pe mana clientei, pentru ca acesta sa nu afecteze aplicarea ojei sau a gelului. Pamatuful pentru unghii este un accesoriu foarte util prezent pe masa fiecarei manichiuriste, contribuind de fiecare data la o manichiura perfecta.

Acestea sunt doar trei dintre accesoriile pentru unghii esentiale pentru ca manichiura clientelor tale sa fie mereu exceptionala. Pe langa acestea vei mai avea nevoie de solutii de curatare si degresare a unghiilor, care la fel au menirea sa pregateasca unghiile pentru aplicarea ojei semipermanente sau a gelului.

Achizitioneaza cele mai bune accesorii pentru unghii din magazinul online Aurora Secret. Alege produsele de care ai nevoie pentru a crea o manichiura perfecta si comanda cu incredere din gama de produse profesionale Aurora Secret.

Tags:,

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.