Răsfăț cu măști faciale de la Notino

Bună dimineața, scumpele mele cititoare! Luna aceasta am făcut câteva analize pentru a fi sigură că totul este ok. În timpul unui control doctora mi-a spus: ”Încearcă să faci mai multe pentru tine. Atunci când simți că ziua este una eșuată fă ceva care să îți aducă zâmbetul pe buze.” Știu că acest lucru ar fi trebuit să fie logic. Cu toate acestea de foarte multe ori mă gândesc doar la ceilalți și uit de mine. Acum, însă, am decis să respect acest sfat și să îmi cumpăr câteva produse pentru mine.

Timpul meu este redus așa că m-am gândit la cea mai simplă metodă prin care îmi pot aduce zâmbetul pe buze: folosirea unor măști faciale. Cu ajutorul lor pot avea grijă și de tenul meu, dar mă și pot relaxa. Sinceră să fiu, dacă ar fi posibil mi-aș face mereu măști pe față. Iubesc să simt acea senzație de prospețime care apare după aplicarea lor.

Măști faciale realizate în casă sau achiziționate?

Eu sunt de părere că mai repede apelez la măști faciale achiziționate de la Notino. Aceste produse sunt de calitate și în plus nu trebuie decât să le pun pe față și apoi să respect instrucțiunile. De exemplu pe mine mă atrage foarte mult Revolution Skincare Jake-Jamie Watermelon Mask, mască pe care o puteți vedea și mai jos. Îmi place foarte mult cum arată și sinceră să fiu cred că se simte bine și pe piele. Cel mai greu va fi însă gestionarea cantității potrivite, dar cred că aș putea rezolva și asta.

Dacă vă doriți să vă bucurați de o mască facială realizată de dumneavoastră atunci găsiți mii de rețete online. Cu toate acestea trebuie să vă menționez că nu toate rețetele sunt benefice. Trebuie să ținem cont de faptul că oricine poate scrie o rețetă și apoi să o pună în mediul online. De asemenea măștile faciale achiziționate de la Notino au trecut prin mai multe teste. Tocmai de aceea posibilitatea de a apărea o alergie este foarte mică.

Ce tip de măști faciale îmi doresc?

În primul rând mi-aș dori masca Mizon Joyful Time. De când am adunat câteva kilograme în plus am început să am probleme și cu porii. Tocmai de aceea aș folosi masca de mai sus. Trebuie să vă recunosc și că sunt foarte curioasă cum miroase. Dacă este să mă iau după poza de prezentare atunci înseamnă că o astfel de mască facială ne va încânta cu mirosul specific trandafirilor proaspăt înfloriți.

Partea cea mai drăguță este că pe site-ul celor de la Notino avem ocazia de a găsi sute de modele de măști faciale. Tot ce trebuie să facem este să le alegem pe cele care se potrivesc cel mai mult cu dorințele noastre. Prețurile sunt foarte accesibile, deci dacă și voi vreți să vă bucurați de câteva clipe de răsfăț ar trebui să intrați direct pe site-ul lor.

Voi spre ce tip de mască facială v-ați îndrepta atenția?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.