Săptămâna promoțiilor la parfumuri pentru casă pe Notino!

Bună dimineața și bine ați revenit pe blogul meu! Astăzi o să vă povestesc despre o altă pasiune de a mea. Mai exact vom vorbi despre parfumuri pentru casă. Le-am descoperit acum mulți ani și de atunci nu mă pot despărți de ele. Am încercat aproape orice tip de parfum pentru casă și nu am găsit până acum unul care să nu îmi placă. Desigur acum vorbesc doar de tipul parfumului pentru casă și nu despre mirosul lui. La mirosuri sunt mai pretențioasă și de aceea unele parfumuri au ajuns pe micuța mea listă neagră. Cu toate acestea în fiecare an îmi doresc să încerc combinații noi.

Atunci când îți cumperi un parfum pentru casă și nu îți place mirosul lui încearcă aceeași combinație și de la altă firmă. De foarte multe ori am pățit ca de exemplu trei parfumuri pentru casă cu miros de trandafir să aibă de fapt mirosuri diferite. Tocmai de aceea cel mai bine este să acordați o șansă și altei firme. Un alt lucru de care trebuie să ții cont este persistența. Fiecare tip de parfum pentru cameră persistă mai mult sau mai puțin. Pe Notino veți găsi toate tipurile de parfumuri și în plus folosind codul:

20rohome

veți primi 20% reducere. Mai exact tot ce trebuie să facem este să adăugăm parfumurile pentru casă în coș și la final să adăugăm codul de reducere.

Așa cum vă spuneam există mai multe tipuri de parfumuri pentru casă, iar eu vă voi prezenta doar câteva. Pentru a le vedea pe toate vizitați Notino.ro. În plus trebuie să vă mărturisesc că toate produsele care apar în acest articol sunt disponibile pe site-ul lor. Prețurile mie mi se par foarte atractive, iar reducerea de 20% este perfectă.

Lumânări

Se numără printre cele mai vechi parfumuri de cameră pe care le-am folosit. Mereu am fost atrasă de jocul flăcărilor de la lumânări. Nu știu dacă ați avut șansa de a le admira „jocul”, dar el te calmează într-un mod total nebănuit. În plus trebuie să recunosc că și parfumul pe care îl emană este la fel de liniștitor.

Singura mea problemă este că nu am găsit încă o lumânare care să împrăștie parfum în întreaga cameră. Mereu mi-am imaginat că voi găsi o lumânare parfumată pe care să o simt chiar și atunci când am decis să mă pun la somn. Totuși am găsit o rezolvare pentru asta mai ales că mereu am alături o lumânare parfumată neaprinsă. În felul acesta mă pot bucura de mirosul ei ori de câte ori consider că este necesar.

Difuzoare de parfum pentru cameră

Acestea le-am descoperit ceva mai târziu. Cu toate acestea se numără printre preferatele mele. Tot ce avem de făcut este să adăugăm bețișoare în sticluța cu parfum și apoi la o anumită perioadă de timp să le rotim. Parfumul lor durează mai mult, ultima oară a rezistat o lună și un pic. De asemenea în funcție de difuzorul ales parfumul poate să se simtă mai mult sau mai puțin în casă.

Eu le prefer în detrimentul lumânărilor parfumate în special pentru că nu sunt atât de periculoase. Cu o lumânare parfumată aprinsă nu poți adormi în cameră deoarece riști să se întâmple un accident. În plus în cazul unui difuzor tot ce trebuie să ai grijă este să fie pus într-un loc în care să nu ajungă animalele de companie sau copiii.

Spray-uri și odorizante pentru casă

Încă nu știu pe ce loc în lista mea de preferințe să le adaug deoarece prezintă atât avantaje cât și dezavantaje. Principalul avantaj este că în marea majoritate a timpului parfumul este eliberat imediat. De exemplu la odorizante tot ce avem de făcut este să apăsăm un buton. Partea cea mai tristă este că, din ce am încercat până acum, parfumul rezistă foarte, foarte puțin.

Vă spuneam mai sus că pe Notino ne așteaptă numeroase surprize parfumate, așa că vă las mai jos o parte din ele:

  • reducere de până la 70% și la categoriile produselor din Oferta Săptămânii.
  • O lumânare parfumată cadou la orice comandă cu produse DW Home de minim 130 lei.
  • Un difuzor de aromă pentru Crăciun la achiziționarea de produse Ashleigh and Burwood London de minim 330 lei.

Ce părere aveți scumpele mele despre toate acestea? Pe voi ce produse pentru casă vă atrag?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.