Greseli pe care le faci atunci cand achizitionezi un costum

Chiar daca deja ai un sifonier intreg de costume, tot se mai gaseste loc pentru unul nou. Stii si tu prea bine ca fiecare sezon vine cu propriile cerinte in materie de stil, deci trebuie sa te pliezi pe ele pentru ca tinuta ta sa fie mai mult decat eleganta.


Totusi, tii cont doar de cum se prezinta costumul? Raspunsul este nu. Trebuie sa ai in vedere mai multe aspecte pentru ca nu iti doresti ca dupa o purtare sa aiba deja semne de uzura. In cele ce urmeaza iti voi spune ce greseli faci atunci cand iti indrepti atentia catre un nou sacou si la ce trebuie sa fii atent pentru ca achizitia sa fie una corecta.


Marimea costumului, in special a sacoului


Cele mai multe dintre greseli tin de marimea costumului, mai exact a sacoului. Aici trebuie sa ai in vedere cateva aspecte – umerii sacoului vs. umerii tai, in primul rand. Daca nu esti o persoana cu umerii lati, un sacou pe o marime mai mare nu te va ajuta deloc. Iti va mari vizibil proportiile corpului, in loc sa ti le defineasca.


Tot aici intra si modul in care sacoul se asaza pe tine. Nu alege un sacou putin mai larg doar pentru ca te gandesti ca te poti ingrasa si iti doresti sa iti fie inca bun si intr-o astfel de situatie. Alege-l pe cel ce iti scoate liniile corpului in evidenta. Poarta-l in acel moment fara sa te gandesti la cum se va aseza pe tine in viitor – bucura-te de moment, fii elegant!


Culoarea costumului


Noul trend nu impune neaparat o anumita culoare a costumului – totul tine de preferintele tale in acest sens. Insa, nu uita de imprimeuri. Sezonul toamna-iarna vine cu o noua propunere si anume costumele cu dungi. Sunt mai mult decat elegante, iar liniile te fac sa pari mult mai inalt. Nu in ultimul rand, liniile simetrice echidistante sunt cele ce pun in evidenta bunul gust si eleganta prin simplitate. In acest sens vin si cu o recomandare si anume magazinul Zitto. Acceseaza-l si vei vedea cum arata costumele perfecte cu dungi.


Materialul din care este confectionat


Avand in vedere ca aspectul este cel care iti atrage atentia, uneori uiti sa mai iei in seama si materialul. Iti voi spune ca el nu trebuie sa fie rigid, dar nici foarte lejer, pentru ca se va sifona usor.


De exemplu, costumele de la Zitto sunt confectionate atat din vascoza, cat si din poliester. Proportia in care fiecare fibra compune materialul este una optima – nu este prea rigid, deci isi ofera lejeritate in miscari. Totodata, fiind astfel confectionate, nu se sifoneaza usor – vei arata impecabil chiar si dupa mai multe ore de purtate continua!


Multe ar mai fi de zis iar aici intra si nasturii. Nu uita ca in acest sezon rece se poata sacourile cu doi nasturi – un plus in ceea ce priveste eleganta. Totodata, ai grija si la pantaloni – buzunarele celor de la Zitto nu vor iesi in afara atunci cand tu nu esti atent, dupa cum se intampla la alti pantaloni si nu arata tocmai placut.


Te invit acum sa accesezi https://zitto.ro pentru a vedea cum arata costumele perfecte din toate punctele de vedere expuse anterior.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.