Cum sa cumperi jucarii pentru copii care au deja “de toate”

Toti copiii asteapta cu sufletul la gura Craciunul, in speranta unor jucarii mult dorite. Le va aduce Mosul ceva pe gustul lor? Vor primi din partea parintilor tot ce isi doresc? Insa problema se poate pune si altfel – cum trebuie sa procedezi (ca parinte, bunic sau simplu consumator) in aceasta goana dupa cadouri pentru copii, pentru a gasi ceva ce sa il captiveze pe cel mic pentru mai mult de o saptamana.

Am strans aici cateva dintre cele mai bune sfaturi – desigur, lista ramane deschisa, asa ca te asteptam cu completari, oricand, in spatiul pentru comentarii:

Cele mai bune informatii vin direct de la … copil

 „O jucărie cool s-ar putea fi o jucărie cool, dar s-ar putea să nu fie potrivita pentru copilul tău”, declara Jim Silver, CEO al publicatiei Toys, Tots, Pets & MoreSilver. El și-a amintit că fiicele sale mai mari și mai tinere sunt fane Barbie, insa fiica sa mijlocie este mai interesată de tehnologie și electronică. Întrebați părintele sau bona despre cum s-au schimbat interesele copilului în ultimul an, mai continua Jim.

Citiți site-uri independente ce prezinta recenzii pentru jucării

Printre astfel de platforme online se numără si TTPM, care analizează 2.500 de jucării pe an și atrage milioane de urmaritori pe YouTube. „Nu sortam articolele – veți găsi recenzii negative pe site-ul nostru”, a spus el. Silver a spus că echipa sa încearcă să identifice jucăriile cu „o valoare bună de joaca” pe care copiii nu le vor abandona pur și simplu după o singură utilizare, ajutându-i astfel pe părinți să evite risipa de bani. Alte portaluri de incredere? Oppenheim Toy Portfolio – ce prezinta jucarii educative si literatura pentru cei mici; Baby Bargain (numele spune tot, nu-i asa?); ASTRA – cu lista sa anuala, deja celebra, Best Toys for Kids.

Când aveți îndoieli, încercați un joc de societate

Board Games (sau jocurile de societate) reprezintă o categorie în creștere în industria jocurilor. Cifrele arata ca vânzările de jocuri de societate de tip hobby au crescut cu 13%, de la 305 milioane dolari la 345 milioane dolari între 2016 și 2017, conform estimărilor din 2018 ale publicației de comerț geek-culture ICv2. Avantajele? Exista cate ceva pentru toate vârstele; in plus, aceste jocuri implică adesea interacțiune socială și incurajeaza gandirea.

De unde ne inspiram noi? Din magazinul cu jucarii pentru baieti si fete Kizo.ro – cu peste 100 de categorii de produse, iti este imposibil sa gasesti ceva pe placul tau si al copilului! De la masinute si trenulete pana la accesorii pentru camera copilului, papusi pentru fetite, jocuri lego, puzzle, kendama, jocuri educative si multe altele.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.