Ce spune geanta despre tine – ZEVO, 4 the woman with multiple PURSEnalities

Este clar ca geanta este regina oricarei garderobe feminine. In diferite forme, modele si nuante, aceste articole reprezinta mai in esenta mai mult decat un obiect, mai mult decat un simplu accesoriu.

Asa cum vestimentatia dezvaluie trasaturi de caracter, tot astfel gentile si modul in care le porti reflecta personalitati diferite. Indiferent de preferinte, cert este ca aspectul calitatii trebuie sa primeze. Un punct de reper consacrat pe nisa gentilor din piele este Zevo.

Din pasiune pentru genti, noua colectie Zevo din toamna anului 2019 este despre dragoste. O geanta de dama din portofoliul magazinului mentionat poate demonstra particularitati esentiale ale personalitatii.

Amprenta determinarii si a pasiunii pentru gentile din piele Zevo se regasesc in fiecare cusatura si detaliu. Astfel, noua colectie se adreseaza femeilor puternice, increzatoare in fortele proprii, care isi cunosc limitele si stiu sa se bucure de viata.

Ce spune geanta despre personalitatea ta?

De la modelele clasice de genti si pana la cele extravagante, fiecare geanta transmite ceva despre tine. Gentile shopper, de mana, office sau alte tipuri ce se regasesc in catalogul Zevo exprima in mod inedit cate o particularitate care te defineste. Stilul impune modul de purtare al gentii, iar acest lucru identifica secretul substratului psihologic pe care il redai. In cele ce urmeaza vei gasi prezentate o serie de categorii de persoane definite prin stilul gentii.

Femeia ordonata

O geanta din piele minimalista reflecta o buna capacitate de organizare. Femeile care aleg sa poarte un accesoriu minimalist care totusi sa isi indeplineasca rolul functional impus de geanta sunt ordonate. Tot in aceasta ordine de idei, acestea sunt si invidiate pentru faptul ca stiu sa detina controlul si sa se descurce in orice situatie, fiind in acelasi timp elegante. Daca te incadrezi in aceasta categorie gasesti o varietate de modele ce se afla sub amprenta calitatii Zevo.

Femeia mereu pregatita

Persoanele din aceasta categorie nu se mandresc cu o buna abilitate de a organiza lucrurile, in schimb sunt doamnele si domnisoarele cu un simt practic dezvoltat. Mai exact, din aceasta categorie fac parte acele persoane care se focuseaza mereu pe ceea ce este esential si pe o rezolvare imediata a problemelor.

Gentile shopper sunt cele care prezinta dimensiunile necesare oricarei zi. Este ideal acest model pentru femeile care se simt confortabil atunci cand sunt pregatite pentru orice. Practic, o astfel de geanta de dama o poti purta atat la serviciu, cat si la cumparaturi fara sa intampini dificultati. Pentru a nu face rabat la eleganta, alege modelul preferat de pe Zevo.ro.

Femeia afectuoasa si sensibila

Sufletul unei astfel de femei este cald si mereu dispusa sa acorde ajutor. O geanta de umar se incadreaza perfect pentru aceasta tipologie de persoane. Ideea de a avea mainile libere ofera acel confort pentru a veni mereu in ajutor.

Dincolo de aparente, o geanta de umar reflecta o personalitate puternica, care are incredere deplina in fortele proprii. Nimic nu incatuseaza o asemenea femeie. Chiar daca este orientata spre nevoile celor din jur, aceasta femeie isi cunoaste bine scopurile pe care trebuie sa le urmeze. 

Gentile Zevo din aceasta toamna sunt un motiv sa te indragostesti de natura si de tine, sloganul fiind Fall in love this Fall with Zevo Bags. Alege din varietatea modelelor ce sunt dedicate femeilor de succes care stiu cat este de important modul in care arata si felul in care se prezinta in societate. Toamna aceasta este despre tine alaturi de Zevo Bags.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.