Machiaj de Halloween cu produse de la Notino

Salutare, scumpele mele! Astăzi vreau să vă povestesc despre produsele pe care cei de la Notino ni le-au pregătit pentru Halloween. Anul trecut am avut parte de un machiaj de Halloween simplu pe care veți avea ocazia de a îl revedea pe Instagram. Cu toate acestea în 2019 îmi doresc mai multe de la ținută și machiaj. Mai exact vreau să apelez la produsele Notino pentru a arăta genial în această seară. Dacă și voi sunteți interesate să aflați cum vreau să mă pregătesc pentru această zi vă invit să aflați de mai jos.

Machiaj pentru păr de la Notino

Este pentru prima oară când văd produse de machiaj pentru păr. Sincer mi se par absolut geniale mai ales că sunt pentru o singură zi. Mai exact acum ne putem completa ținuta cu un păr absolut genial. Primul produs pe care vreau să îl achiziționez de la Notino este un sclipici pentru păr. Încă nu m-am decis ce culoare voi lua, dar cel mai probabil voi decide pe parcurs. Sclipiciul de vede foarte bine seara mai ales dacă avem parte și de luminițe. Singura noastră grijă este să îl folosim cu atenție pentru a nu avea la final o cameră plină de sclipici.

Cel de al doilea produs este o vopsea temporară pentru păr, L’Oréal Paris Colorista Washout, puteți vedea unul din exemple în poza de mai sus. Sinceră să fiu culoarea îmi place atât de mult în cât cred că nu aș putea renunța la ea nici după trecerea Halloween-ului. Cu toate acestea încă nu știu cum mi-ar sta cu o culoare așa de deschisă și tocmai de aceea vreau să apelez la o vopsea temporară mai întâi și după să aleg una permanentă.

Produse de make-up pentru Halloween

Iubesc produsele de make-up pentru halloween deoarece îmi place să folosesc produse puțin mai „ciudățele”. De exemplu luciul de buze de mai sus poate ajunge foarte rapid pe lista mea de dorințe. Îmi place foarte mult culoarea lui, dar și faptul că este un produs cu sclipici. TheBalm Plump Your Pucker oferă culori foarte frumoase și pentru alte zile din an, tot ce aveți de făcut este să alegeți nuanțele preferate.

Dacă nu vă plac machiajele „scary” atunci puteți opta pentru bijuteriile pentru față ca și cele din exemplul de mai sus. Ele se lipsec pe față și îți oferă un machiaj perfect fără prea multe griji. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți farduri potrivite. De asemenea putem combina și o cutie cu sclipici la acest produs, tot ce am avea de făcut este să îl aplicăm pe păr și să ne asigurăm că nu exagerăm cu numărul de culori.

Un alt produs care mi-a atras atenția este I Heart Revolution Bleeding Heart. Vorbim despre un iluminator absolut genial, mie îmi plac foarte mult iluminatoarele care combină cel puțin două culori. În felul acesta este mai ușor de aplicat și în plus cu siguranță va arăta genial. Părerea mea este că el s-ar potrivi de minune cu setul de bijuterii prezentat mai sus, dar depinde de mai multe detalii.

Voi ce produse de Make-up pentru Halloween ați alege de pe Notino?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.