3 accesorii iPhone 11 pe care nu le primesti odata cu telefonul si de care ai nevoie

Daca ai cumparat sau esti pe cale sa achizitionezi cel mai nou model de telefon de la Apple, stii deja ca acesta vine la pachet cu cateva accesorii. Mai exact, primesti telefonul impreuna cu o pereche de casti audio si un incarcator, care sunt esentiale pentru prima ta experienta cu iPhone 11.

Insa lucrurile se complica odata ce folosesti tot mai mult telefonul si incepi sa treci prin situatii neplacute, care iti testeaza rabdarea. Cum procedezi daca trebuie sa folosesti neaparat telefonul in masina? Sau daca dispozitivul se descarca cand iti e lumea mai draga?

Ei bine, rezolvare exista pentru orice! Pe langa incarcatorul si castile din dotare, exista cateva accesorii iPhone 11 care usureaza cu mult viata unui posesor de iPhone.

1.    Suport de telefon pentru masina

Acum ca legea interzice in totalitate sa pui mana pe telefon in timp ce conduci, un suport de telefon pentru masina e mai mult decat necesar pentru iPhone-ul tau. Astfel, daca pornesti la drum lung, setezi destinatia din aplicatie inca inainte de a porni, fixezi telefonul pe suport, iar in timpul condusului va trebui doar sa asculti indicatiile.

Aceeasi idee se aplica si daca e necesar sa vorbesti la telefon cu cineva. Poti suna, de exemplu, in timp ce stationezi la semafor, iar datorita suportului pentru telefon nu va trebui sa opresti apelul atunci cand se face verde.

Poti opta fie pentru un suport rotativ, fie pentru unul simplu, ambele variante fiind disponibile acum pe REDMobile. 

2.    Incarcator auto

Ramanem in masina, pentru ca tot aici iti e util si cel de-al doilea accesoriu pentru telefon. Ce faci daca mobilul se descarca cand esti pe drum, nu ai unde sa te opresti sa il incarci si nu ai nici vreo baterie externa la indemana?

Vestea buna e ca il poti incarca in masina daca ai un incarcator auto. Il conectezi la priza autoturismului, iar telefonul se incarca in timp ce tu esti la volan.

3.    Incarcator rapid

De multe ori, telefonul ramane fara baterie atunci cand ai mai mare nevoie de el. In astfel de momente poti apela la un incarcator rapid, care, asa cum iti dai seama dupa denumire, incarca mult mai repede decat un incarcator clasic.

Astfel, te poti asigura ca apelul pe care il astepti sau sedinta la care urmeaza sa participi (sau orice alt eveniment in care esti implicat) nu te va mai prinde cu bateria pe zero.

Acestea sunt doar cateva dintre accesoriile pentru iPhone 11 care iti sunt foarte utile in viata de zi cu zi.

Te scot dintr-o gramada de incurcaturi, previn situatiile neplacute si sunt usor de folosit. In plus, se afla doar la un click distanta. Tot ce trebuie sa faci este sa stai cu ochii pe oferta magazinelor online.

Care sunt accesoriile pentru telefonul mobil indispensabile pentru tine?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.